Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Povabili Slovenko, ki je prepričala množice!

17. 5. 2017; 05.01
Avtor: D. B.
masterchef

Sodniki oddaje Masterchef Slovenija Luka Jezeršek, Alma Rekić in Karim Merdjadi bodo tokrat gostili našo priznano stilistko hrane. foto: Pop TV

MasterChef bo gostil mednarodno priznano stilistko hrane Sabino Penšek, ki je s svojim delom navdušila največje, kot sta Nutella in McDonalds.

Tekmovalna televizijska kuharska oddaja MasterChef Slovenija bo nocoj gostila mednarodno priznano stilistko hrane Sabino Penšek. Slovenka, ki je soustvarjala oglase za Nutello in McDonald's, dela tako za tiskane kot televizijske in spletne oglase. Je zaljubljena v potovanja, hrano in fotografijo ter zna košček čokolade s skalpelom oblikovati v slasten zalogajček.

"Naravnost obožujem hrano. Hrano, hranjenje, kuhanje, kupovanje hrane, branje o hrani, začimbe, kuhinjske pripomočke, kuhinjske aparate in tako dalje. Potovanja so moja druga strast in le-ta se ponavadi vrtijo okoli hrane, pogovori z mano tudi," se je Sabina opisala na svojem blogu Tolsta nutrija, kjer v "brlogu dobrega" lahko najdete zanimive ideje za pripravo hrane in še marsikaj drugega. Penškova je uveljavljeno ime med oblikovalci, dela pa tako doma kot v tujini – med drugim na Hrvaškem, Slovaškem in v Avstriji.

Preberite tudi: Obraz POP TV za kamerami tako prizadel tekmovalki. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Bivši mož Saše Einsiedler o mesenih užitkih
Svet slavnih
Bivši mož Saše Einsiedler o mesenih užitkih
naslednji članek
Ananas je zdrav, a nikar ne delajte teh škodljivih napak
Zdravje
Ananas je zdrav, a nikar ne delajte teh škodljivih napak