Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Obraz POP TV tik pred zdajci celi poškodbe

23. 5. 2017; 11.00
Avtor: K.A.
Maja Martina Merljak

Maja Martina Merljak in Miha Perat foto: POP TV

Miha Perat si je tik pred polfinalno oddajo šova Zvezde plešejo poškodoval koleno in nato napel vse sile, da je sploh uspel zaplesati, a se mu na srečo stanje vsak dan izboljšuje.

Miha Perat in Maja Martina Merljak sta se v nedeljo uspela uvrstiti v finalno oddajo šova Zvezde plešejo, a vse ni šlo povsem tako, kot sta si zamislila, saj si je Miha tik pred finalno oddajo na treningu poškodoval koleno. A Miha je tudi polfinalni nastop izpeljal kot veliki profesionalec in tako plesne točke v šovu izpeljal z odliko. Svoje zaskrbljene prijatelje in vse, ki ga zadnje tri mesece spremljajo v šovu pa je na svojem facebook zidu potolažil, da gredo stvari počasi na bolje. "Evo ga ... Kolenček se lepo zdravi," se je z dobrimi novicami javil optimistični Miha in tako vsem sporočil, da se v finalno oddajo vrača še močnejši in še bolj motiviran. 

Po dobrih treh mesecih nas zdaj čaka še sklepno dejanje šova Zvezde plešejo. V boju za plesni globus so tako ostali le še trije pari. Martina in Denis, Tadeja in Dejan ter Maja Martina in Miha. Pred finalnimi vrati pa sta ostala Urška in Jernej. Le komu bo uspelo osvojiti prestižni plesni globus in tako postati največja zvezda slovenskega plesnega parketa? 

Preberite še: Tanja Žagar razkrila, da si želi le objemov.

prejšnji članek
Lado Bizovičar ovohava ženske spodnjice
Svet slavnih
Lado Bizovičar ovohava ženske spodnjice
naslednji članek
Kaj je Pippa ukradla s sestrine poroke?
Svet slavnih
Kaj je Pippa ukradla s sestrine poroke?
#nasazenazenska
nasazenazenska