favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Maja Martina še naprej ostaja s svojim partnerjem

30. 5. 2017; 12.00
Avtor: K.A.
Maja Martina Merljak

Maja Martina in Miha foto: Facebook

Slovenska igralka Maja Martina Merljak je v zadnjih tednih navduševala s plesnim znanjem v šovu Zvezde plešejo, po koncu oddaje pa še naprej ostaja s svojim plesnim trenerjem Miho Peratom.

Seveda pa plesni parček ostaja zgolj v prijateljskih odnosih. Tako Maja Martina kakor tudi Miha sta v srečnih razmerjih, a sta v zadnjih tednih spletla trdno prijateljstvo, zato bosta tudi po koncu oddaje ostala še naprej močno povezana. V zahvalo za ves trud in plesno znanje je Maja Martina svojega plesnega učitelja odpeljala na ljubljanski grad, kjer mu je privoščila čudovito kosilo in ob tem razkrila, da s plesom še ni opravila. "Obljubiš, da bova še kdaj zaplesala," je svojega plesnega partnerja spraševala Maja Martina. Miha je bil nad njeno idejo seveda navdušen, parček pa bo sedaj druženje nadaljeval v razširjeni zasedbi, tako Maja Martina kakor tudi Miha sta se že spoznala tudi z njunima družinama in vse kaže, da smo priča začetku velikega prijateljstva.

Maja Martina in Miha v finalni oddaji šova Zvezde plešejo. foto: Miro Majcen

Maja Martina in Miha sta v šovu Zvezde plešejo prišla vse do finala, nato pa ostala pred vrati superfinala. Igralka je iz oddaje v oddajo navduševala s svojim plesnim napredkom in kljub temu, da je nedavno prvič okusila čare materinstva, je na plesnem parketu ves čas prikazovala vrhunsko kondicijo. Zdaj jo znova čaka njena prva ljubezen, gledališče, po dolgem času pa si bo lahko privoščila tudi nekaj več počitka in se posvetila svoji najpomembnejši vlogi v življenju, materinstvu.

Preberite še: Znana slovenska voditeljica o ljubezni s takšno resnico.

prejšnji članek
Že veste, kje boste to soboto?
Zdravje
Že veste, kje boste to soboto?
naslednji članek
Partnerka Dejana Vunjaka do konca ganjena
Svet slavnih
Partnerka Dejana Vunjaka do konca ganjena