Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Voditeljica Kmetije: S fantom živita svoje sanje

8. 8. 2017; 08.30
Avtor: K.M.
Natalija Bratkovič

Natalija Bratkovič foto: Marko Vavpotič / M24.si

Natalija Bratkovič bo zaradi Kmetije nekaj časa manj preživela s svojim partnerjem, a bo le-ta svoj 'prosti čas' zagotovo dobro izkoristil.

Jeseni se na male ekrane vrača Kmetija z njo pa tudi voditeljica Natalija Bratkovič, ki bo radijske valove zopet zamenjala za televizijo. Za portal www.njena.si je pred snemanjem oddaj spregovorila tudi o svojemu fantu, ki ji bo v času oddaji zagotovo v veliko podporo. 

Natalija je že nekaj let v razmerju z Dejanom Vajsom, ki je leta 2013 po le 7 letih treningov prišel do naslova svetovnega prvaka v kickboxu. Seveda je za pričakovati, da je voditeljica na svojega partnerja zelo ponosna. ''Njegova športna kariera je zelo zanimiva. Že sama zgodba, kako je začel, v kakšnih pogojih in v kakšnem času je osvojil sam svetovni vrh, je fascinantna. Do osvojenega naslova svetovnega prvaka je prišel v sedmih letih in to iz dobesedno nič. Ko je začel, ni imel niti uteži - naredila sta jih sama z očetom. Še zdaj jih ima doma. Telovadnice na začetku ni imel - treniral je v domači garaži. Nato je začel sodelovati s trenerjema Tomažem Barado in Alešem Zemljičem. Ogromno treningov in odrekanj za en sam cilj: biti najboljši. In to je dosegel. Trenutno ne tekmuje, saj je marca odprl svojo telovadnico in je zdaj trener. Tako kot jaz, tudi on živi svoje sanje,'' nam je zaupala Natalija, ki se tudi sama ukvarja s kickboxom.  ''Veliko imava skupnega, povezujejo naju tudi treningi. V kickbox me je vpeljal prav on in četudi mi je na začetku kickbox deloval kot moški šport, sem po nekaj treningih popolnoma spremenila pogled na ta šport,'' še dodaja simpatična novinarka. 

prejšnji članek
Tanja Ribič s sledilci delila takšno fotografijo
Svet slavnih
Tanja Ribič s sledilci delila takšno fotografijo
naslednji članek
Slovenski glasbenik noro zaljubljen
Svet slavnih
Slovenski glasbenik noro zaljubljen