Večni romantik Gašper Rifelj Odkrito.si

Ločitev zaznamovala Gašperja Riflja

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 25. maja

soči_stadion_nogomet Svet24.si

Navijači, pozor: opozarjajo pred ošpicami, ...

dolina triglavskih jezer, triglavska jezera Svet24.si

Razkrivamo največje slovenske veleposestnike

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

poterbin 2 Njena.si

Dončićevo mamo označili za najlepšo na svetu

angelina jolie Njena.si

Angelino Jolie ločili od otrok

Voditeljica Kmetije: S fantom živita svoje sanje
| K.M.

Voditeljica Kmetije: S fantom živita svoje sanje

Natalija Bratkovič bo zaradi Kmetije nekaj časa manj preživela s svojim partnerjem, a bo le-ta svoj 'prosti čas' zagotovo dobro izkoristil.

Jeseni se na male ekrane vrača Kmetija z njo pa tudi voditeljica Natalija Bratkovič, ki bo radijske valove zopet zamenjala za televizijo. Za portal www.njena.si je pred snemanjem oddaj spregovorila tudi o svojemu fantu, ki ji bo v času oddaji zagotovo v veliko podporo. 

Natalija je že nekaj let v razmerju z Dejanom Vajsom, ki je leta 2013 po le 7 letih treningov prišel do naslova svetovnega prvaka v kickboxu. Seveda je za pričakovati, da je voditeljica na svojega partnerja zelo ponosna. ''Njegova športna kariera je zelo zanimiva. Že sama zgodba, kako je začel, v kakšnih pogojih in v kakšnem času je osvojil sam svetovni vrh, je fascinantna. Do osvojenega naslova svetovnega prvaka je prišel v sedmih letih in to iz dobesedno nič. Ko je začel, ni imel niti uteži - naredila sta jih sama z očetom. Še zdaj jih ima doma. Telovadnice na začetku ni imel - treniral je v domači garaži. Nato je začel sodelovati s trenerjema Tomažem Barado in Alešem Zemljičem. Ogromno treningov in odrekanj za en sam cilj: biti najboljši. In to je dosegel. Trenutno ne tekmuje, saj je marca odprl svojo telovadnico in je zdaj trener. Tako kot jaz, tudi on živi svoje sanje,'' nam je zaupala Natalija, ki se tudi sama ukvarja s kickboxom.  ''Veliko imava skupnega, povezujejo naju tudi treningi. V kickbox me je vpeljal prav on in četudi mi je na začetku kickbox deloval kot moški šport, sem po nekaj treningih popolnoma spremenila pogled na ta šport,'' še dodaja simpatična novinarka.