Večni romantik Gašper Rifelj Odkrito.si

Ločitev zaznamovala Gašperja Riflja

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 25. maja

soči_stadion_nogomet Svet24.si

Navijači, pozor: opozarjajo pred ošpicami, ...

dolina triglavskih jezer, triglavska jezera Svet24.si

Razkrivamo največje slovenske veleposestnike

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

poterbin 2 Njena.si

Dončićevo mamo označili za najlepšo na svetu

angelina jolie Njena.si

Angelino Jolie ločili od otrok

Jaz s svojimi gubami ...: Brigitte Macron o svoji ljubezni
| D. B.

Jaz s svojimi gubami ...: Brigitte Macron o svoji ljubezni

Brigitte Macron je pred kratkim končno spregovorila o ljubezenskem razmerju in svojem soprogu Emmanuelu Macronu.

Preden je Emmanuel Macron postal predsednik Francije, je bila njegova zveza s soprogo Brigitte pogosta tema v javnosti, in to le zaradi enega razloga. Brigitte Macron je namreč 24 let starejša od svojega moža, zdaj pa se je odločila, da bo spregovorila o svojem ljubezenskem razmerju.

Brigitte Macron je pred kratkim v intervjuju za francoski časnik Elle končno spregovorila o zvezi s svojim soprogom in francoskim predsednikom Emmanuelom Macronom. Prva dama Francije je razkrila, da se je odločila svojo srečo postaviti na prvo mesto, ko je začela razmerje z njim. Znano je, da sta se spoznala, ko je on obiskoval srednjo šolo, v kateri je bila ona profesorica.

Razmerje sta začela, ko je 18-letni Emmanuel igral v gledališki predstavi, katere mentorica je bila Brigitte, v eni od zasebnih šol na severu Francije. Čeprav se je zadnje leto šolal v Parizu, ju razdalja ni ločila.

Foto: Profimedia - Emmanuel in Brigitte sta se poročila leta 2007, ona je igrala veliko vlogo v njegovi politični karieri.

"V vašem življenju obstajajo trenutki, ko je treba sprejeti pomembne odločitve. Zame je bilo prav takrat tako. Ko berem o naju, imam vedno vtis, da berem zgodbo o nekom drugem. Najina zgodba je veliko bolj preprosta. Zato je tisto, kar je bilo povedano pred 20 leti, povsem brez pomena. Seveda zajtrkujeva skupaj – jaz s svojimi gubami in on s svojo mladostjo," je odkrito izjavila Brigitte. "Če tega takrat ne bi naredila, ne bi živela svojega življenja. S svojimi otroki sem preživela zelo srečne trenutke, a sem istočasno čutila, da moram izživeti to ljubezen, da bi bila popolnoma srečna," je dodala prva dama.

Emmanuel in Brigitte sta se poročila leta 2007, ona je igrala veliko vlogo v njegovi politični karieri, piše Zadovoljna.hr.