požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Alma Rekić svojemu sinu poslala ganljivo sporočilo

25. 8. 2017; 10.01
Avtor: D. B.
Alma Rekič

Alma pravi, da je na današnji dan dobila nekaj najlepšega v življenju. foto: Pop TV

Priljubljena sodnica tekmovalnega televizijskega kuharskega šova Alma Rekić je priznala, da je na današnji dan dobila nekaj najlepšega v življenju.

Slavna kuharica in sodnica v kulinaričnem šovu MasterChef Slovenija Alma Rekić je na facebooku svojemu sinu Denisu čestitala za rojstni dan in razgrnila svoje srce pred sledilci. "Na današnji dan sem s teboj dobila nekaj najlepšega v življenju. Dobila sem tebe, majceno bitje … gledam kako rasteš v mladega moža. 

Ti se mnogih stvari ne spomniš; kako sem gledala tvoje nogice rasti, kako sem te božala, kako sem te pazila kot kapljico vode na dlani, kako si bil večkrat jezen, ko ti nisem česa dovolila, kako me je tvoja navihanost velikokrat nasmejala in še in še," je preko priljubljenega družabnega omrežja Alma sporočila svojemu sinu.

"Vedi, da spomine, ki se jih ti ne spominjaš, hranim jaz v svojem srcu za oba. Ti pa vedno čuvaj te, ki se jih spomniš, vedno jih imej, ker so nekaj najlepšega in neprecenljivega," je položila na srce svojemu sinu.

"Hrani vse trenutke, tako dobre kot slabe in se iz njih nekaj nauči. To, da odraščaš pa ne pomeni, da ti bom nehala umikati lase s čela, kar res ne maraš, še vedno ti bom dajala navodila, še vedno te bom spraševala marsikaj, tudi če se ti ne da pogovarjati ... ker ti si moje dete, vedno boš, pa čeprav odraščaš v čudovitega mladega moža z velikim srcem," je še zapisala Alma in Denisu skupaj s svojim življenjskim sopotnikom čestitala za njegov 15. rojstni dan.

Preberite tudi: Mame Severinin sin ne more zatajiti! Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Grob Michaela Jacksona povsem prazen
Svet slavnih
Grob Michaela Jacksona povsem prazen
naslednji članek
Tino Gorenjak zanima, kakšne spodnjice nosi njen zdravnik
Svet slavnih
Tino Gorenjak zanima, kakšne spodnjice nosi njen zdravnik