janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

nika urbas Svet24.si

Nika Ambrožič Urbas o tem, kakšna je v resnici

boris-becker_re Svet24.si

Beckerjev diplomatski potni list v bistvu ...

FOTO1 Dojencki Svet24.si

Kradli slovenske otroke in jih prodajali na Zahod?...

Hailey Baldwin-justin bieber-poljub Najstnica.si

Hailey Baldwin in Justin Bieber ujeta med ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

FOTO3 Iris Mulej in Admir Becic Njena.si

Slovenska zvezdnica zaročena!

VIDEO: Luka Jezeršek vse povabil v svojo dnevno sobo
| D. B.

VIDEO: Luka Jezeršek vse povabil v svojo dnevno sobo

Kuharski mojster Luka Jezeršek o novem projektu novinarja Jana Golje. "Veliko vas je že vstopilo v mojo kuhinjo, malo manj v dnevno sobo," pravi Jezeršek.

"V zadnjih letih televizijskega ustvarjanja sem stkal veliko novih prijateljstev. Posebna zgodba naju veže z Janom Goljo, ki tokrat ustvarja prav posebno zgodbo, Slovenci v dnevnih sobah. Veliko vas je že vstopilo v mojo kuhinjo, malo manj v dnevno sobo. Kdo ve, morda se srečamo tudi tam. Delite njegovo zgodbo in zgodbe ljudi," je na facebooku o projektu, v katerem sodeluje, povedal kuharski mojster Luka Jezeršek in objavil videoposnetek (spodaj), v katerem novinar Jan Golja razkriva podrobnosti le-tega. "V zadnjih desetih letih sem bil v vsaj tisočih domovih, v tisočih dnevnih sobah in slišal vsaj tisoč različnih zgodb Slovencev. In veste, kaj sem spoznal? Da se le redki zavedajo, kako zanimive življenjske zgodbe imamo, da se le redki zavedajo, da so lahko nekomu navdih. Zato že devet mesecev vstopam v dnevne sobe Slovencev in zbiram njihove zgodbe ... Zgodbe Slovencev bi rad zbral v knjigi Slovenci v dnevnih sobah. Knjiga pride ven konec novembra in komaj čakam, da jo dobite v roke, preberete in vidite, kdo smo. Do takrat pa bomo odseke zgodb, veliko dodatnih vsebin, objavljali na facebooku, instagramu ..." pa je med drugim napovedal Golja.

Del njegovega projekta bo tako tudi Jezeršek, sicer priljubljen sodnik televizijskega kuharskega šova MasterChef Slovenija. Ravno v teh dneh se sicer lahko prijavite na avdicijo za zabavno kuharsko televizijsko oddajo.

Preberite tudi: Boleč poraz Melanie Trump: Je za vse kriv Donald?