andrej-plenković
Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z Domovinskim gibanjem?

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekdanji vrhunski slovenski smučar jo išče

26. 9. 2017; 12.00
Avtor: R.T.
005mv

Rene Mlekuž foto: Mare Vavpotič/M24

Mu lahko kdo pomaga?

Rene Mlekuž je bil član ene izmed najuspešnejših slovenskih moških smučarskih reprezentanc. Tekmoval je recimo ob boku Jureta Koširja, Mitje Kunca, preminulega Draga Grubelnika in številnih drugih. Zdaj pa se je na družbeno omrežje facebook obrnil po pomoč. Išče namreč žensko, ki je v njegovo življenje stopila že mnogo leto pred uspešno smučarsko kariero. Rene je bil takrat star zgolj 3 leta, a se je po vseh teh letih odločil, da jo poizkuša preko facebooka tudi najti. 

"Prav vesel bi bil, če bi lahko izvedel, kdo je bila ta gospa, ki je na Kaninu skrbela zame, ko sem bil star 3 leta in pol. Dala mi je za jest, oblekla, ko je bilo mrzlo in slekla, ko je posijal. Vem samo, da je bila iz okolice Bovca ali Tolmina. Ker še nisem znal dobro vjugat po smučišču, sem v ustih imel piščalko, da sem lahko opozoril ostale smučarje, da prihajam in da so se mi lahko pravočasno umaknili," je Mlekuž zapisal na facebooku. 

Nekdanjemu slovenskemu smučarju so na pomoč že stopili številni facebook prijatelji, ki so na njegovo objavo opozorili ljudi iz tega območja. Mu bo žensko uspelo najti? 

prejšnji članek
To je posnetek, ob katerem se boste stopili ...
Zdravje
To je posnetek, ob katerem se boste stopili ...
naslednji članek
Se Tanja Žagar pripravlja?
Svet slavnih
Se Tanja Žagar pripravlja?