Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Žalostno: Lady Gaga, kot je še niste videli

27. 9. 2017; 10.00
Avtor: V. M.
lady gaga

Gaga razkiva vpogled pod tančice blišča: Protibolečinske injekcije so del njenega vsakdana. foto: Netflix

Zvezdnica, ki je nedavno najavila začasno slovo od odrov, predstavlja svoje osebno življenje v dokumentarcu, kjer med drugim razkriva hudo bitko z boleznijo.

Lady Gaga v Netflixovem dokumentarnem filmu Gaga: Five Foot Two razgalja svojo pot k slavi in trpko bitko s kronično boleznijo fibromialgijo. Pop pevka iskreno odpre svoje srce in spregovori o svojem osebnem življenju in grenki plati slave, na kateri se je pogosto počutila osamljeno in izolirano. V dokumentarcu, ki ga bodo predvajali na Netflixu, bo prikazana pevkina podoba, kot je doslej še niste poznali. Gagin dokumentarec tako odstira tančice slave in prikazuje pevkino ranljivo plat, njeno žalost, padce, vzpone in tesen odnos z družino.

Prizor iz dokumentarca, ki prikazuje pevkine hude bolečine. foto: Netflix

Bitka s kronično boleznijo

Da je zdravje naše največje bogastvo, se še kako zaveda pevka, katere pravo ime je Stefani Joanne Angelina Germanotta. Pevka v dokumentarcu razkriva svoj boj z fibromialgijo, boleznijo, zaradi katere doživlja hude bolečine v mišicah, spopada pa se tudi z utrujenostjo, motnjami spanja in nihanjem razpoloženja. Da prikaže kronično bolezen skozi osebno izkušnjo se je odločila z namenom osveščanja. ''Rada bi opozorila na fibromialgijo in med seboj povezala vse ljudi, ki se s to težko boleznijo spopadajo.''

prejšnji članek
Jani Jugovic: To me pri očetih zelo moti!
Svet slavnih
Jani Jugovic: To me pri očetih zelo moti!
naslednji članek
Helena Blagne: Dopolnil je eno leto!
Svet slavnih
Helena Blagne: Dopolnil je eno leto!