Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Bo plesalka Nadiya Bychkova kriva za razpad zakona?

3. 10. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
Nadiya Bychkova

foto: Profimedia

Ukrajinsko-slovenska plesalka Nadiya Bychkova je Veliko Britanijo spravila na noge! Padajo težke obtožbe.

Plesalka Nadiya Bychkova je zagotovo ena izmed najbolj seksi plesalk v letošnji sezoni britanske različice oddaje Zvezde plešejo, Strictly Come Dancing. Britanski mediji in ustvarjalci oddaje radi poudarjajo, da je svetlolaska pred leti pozirala tudi za slovensko izdajo revije Playboy. Zdaj pa je šel po mnenju mnogih eden izmed strokovnih žirantov predaleč. To pa je zmotilo predvsem profesionalna plesalca in zakonca Jamesa in Olo Jordan, ki sta pri oddaji sodelovala vrsto let in poznata vse pesti produkcije. 

Po seksi koreografiji  quickstepa, nad katero sodniki in gledalci niso bili pretirano navdušeni, je dolgoletni žirant Bruno Tonioli v oddaji igralcu in Nadiyinem partnerju Davoodu Ghadamiju namenil sedeče besede: "Videti si, kot da gresta po oddaji direktno v spalnico."

foto: Profimedia

Takšni komentarji pa niso navdušili ne laičnih gledalcev in ne strokovne javnosti. "Mislim, da je ogabno. Ne smemo pozabiti, da je ta moški poročen in ima dva otroka. Bruno se je morda šalil, ampak na tej točki se norčujejo iz življenj ljudi. Pleše z lepim dekletom, ki jo želijo producenti spremeniti v neko dominantno žensko, kar je hkrati zelo nepošteno do nje. Ti ljudje so poročeni. To ni prav," je v svoji izjavi povedal James Jordan. K temu pa je dodal še: "Na koncu dneva želijo, da je Strictly družinska oddaja, samo zabava. Si res želijo videti, da bi se uničil še en zakon? Opustiti morajo takšne komentarje, ker ni pravično do nobenega od njiju." 

Njegova žena Ola pa je dodala še, da jo moti, ker se žirantje in producenti vedno spotikajo ob Nadiyino slikanje za Playboy. "Preprosto je narobe. Silijo s tem."

prejšnji članek
Ganljivo sporočilo Luke Dončića
Svet slavnih
Ganljivo sporočilo Luke Dončića
naslednji članek
Ula Furlan razkrila, kje je resnično srečna
Svet slavnih
Ula Furlan razkrila, kje je resnično srečna