Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Bychkova zopet prevroča, a tudi preslabo ocenjena?

9. 10. 2017; 06.00
Avtor: K.M.
nadiya

foto: Instagram

V Angliji se je zaključil že tretji teden plesnega šova Strictly Come Dancing v katerem kot profesionalna plesalca nastopata tudi Aljaž Škorjanec in Nadiya Bychkova.

Nadiya se v Londonu odlično počuti. foto: Profimedia

V britanski različici šova Zvezde plešejo (Strictly Come Dancing) imajo gledalci in sodniki o slovensko-ukrajinski plesalki Nadiyji Bychkovi in njenemu partnerju igralcu Davoodu Ghadamiju mešane občutke. 

Že pretekli teden smo poročali o tem, da nekateri gledalci Nadiyo obtožujejo za premalo zahtevne koreografije, zaradi katerih dobivata prenizke ocene, sodniki pa niso navdušeni nad njunim seksipilom na plesnem parketu. Ta vikend pa se je zgodba očitno ponovila. 

Tretji teden je bil posvečen filmski glasbi in ikoničnim filmskim plesom. Nadiya in Davood sta plesala na pesem Stayin' Alive iz filma Vročica sobotne noči, vsa žirija pa nad njima ni bila navdušena. Sodnik Craig Revel Horwood jima je namreč namenil zgolj 4 točke, kljub temu, da sta od vseh ostalih dobila solidno ocene sedem. 

Ob tem so številni še vedno mnenja, da je bil to že tretji pretirano seksi nastop plesalcev, a se predvsem gledalci strinjajo, da bi moral biti s strani vseh štirih sodnikov ocenjen bolje. Težava naj bi bila predvsem v tem, da Davood pred šovom dejansko ni nikoli plesal, številni drugi pa naj bi se s plesom, oziroma vsaj z glasbo in ritmom, prej že ukvarjali. 

Njun nastop in ocenjevanje si lahko ogledate spodaj ter presodite sami. 

prejšnji članek
Tanja Ribič, knapovska princesa
Resničnostni šovi
Tanja Ribič, knapovska princesa
naslednji članek
Goran in Miki Šarac o pokojnem Koliju
Svet slavnih
Goran in Miki Šarac o pokojnem Koliju
#obraziavenija
obraziavenija