andrej murko foto Odkrito.si

Zmagovalcu šova na Pop TV propadla gostilniška ...

krvavec sneg smučišče smučanje tony Svet24.si

Smuka na Krvavcu tudi za prvomajske praznike

Indira Levak 3 Svet24.si

Indira izza odra uživa v gospodinjskih opravilih ...

marjan šarec-rezultati_volitve Svet24.si

Šarčevi so se razkrili, med njimi tudi znana ...

Selena Gomez Najstnica.si

Selena Gomez z novo pričesko navdušuje v Nemčiji

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

Indira razkrila skrivnost iz svoje spalnice

britanski pric Njena.si

Mali britanski princ ima močno ime

Sramota znane TV voditeljice: bila je pijana!
| K.M.

Sramota znane TV voditeljice: bila je pijana!

Od voditeljev resnih poročil nacionalnih televizij gledalci pričakujejo profesionalen odnos. Kaj pa se zgodi, ko je voditeljica v etru v živo vidno opita?

Družbena omrežja velikokrat pokažejo svojo moč, tako je bilo tudi, ko je twitter dobesedno ponorel zaradi predvidevano opitega stanja znane in spoštovane voditeljice glavnih poročil, ki se v etru zagotovo ni obnašala svojemu položaju primerno. Številni gledalci so se ob tem strinjali, da takšno obnašanje ni primerno za noben položaj v nobeni službi, kaj šele za voditeljico, ki gledalcem predstavlja resne in za državo celo pomembne teme. 

Posnetek Diane Sawyer, ki je na začetku svoje kariere delala in prijateljevala celo z nekdanjim predsednikom ZDA  Richardom Nixonom, je leta 2012 preplavil svet družbenih omrežij in interneta. Ena izmed najbolj priznanih žensk v svetu sodobnega novinarstva se je v etru ABC World News Tonight popolnoma osramotila. Pri njenih monologih je njen so voditelj raje ostal kar tiho, saj je preprosto ni želel motiti. Piko na i pa doda še podatek, da je Diane poročala o ameriških volitvah in o drugi izvolitvi Baracka Obame. 

Je bila tudi sama navdušena nad izborom? Izgovor po oddaji je bil predvsem ta, da je bila Diane izmučena in ne pijana. O verodostojnosti tega podatka pa presodite sami.