andrej murko foto Odkrito.si

Zmagovalcu šova na Pop TV propadla gostilniška ...

krvavec sneg smučišče smučanje tony Svet24.si

Smuka na Krvavcu tudi za prvomajske praznike

Indira Levak 3 Svet24.si

Indira izza odra uživa v gospodinjskih opravilih ...

marjan šarec-rezultati_volitve Svet24.si

Šarčevi so se razkrili, med njimi tudi znana ...

Selena Gomez Najstnica.si

Selena Gomez z novo pričesko navdušuje v Nemčiji

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

Indira razkrila skrivnost iz svoje spalnice

britanski pric Njena.si

Mali britanski princ ima močno ime

Za ljubko fotografijo se skriva srce parajoča zgodba
| V. M.

Za ljubko fotografijo se skriva srce parajoča zgodba

Fotografija ljubkega novorojenčka, ki počiva na hrbtu svojih staršev, skriva žalostno, srce parajočo zgodbo. Starša sta v tetovažo ujemajočih angelskih kril prepletla čustva neskončne žalosti, ljubezni in upanja.

Foto: Facebook - Isaac se je poslovil, ko je bil star komaj 14 mesecev.

Steven in Gloria Kimmel sta prvič postala starša, ko se je pisalo leto 2014. Rodil se jima je sinek Isaac, ki pa mu žal ni bilo namenjeno brezskrbno in srečno otroštvo. Ko je štel komaj šest mesecev, so zdraviki ugotovili, da ima spinalno mišično atrofijo (SMA) . Pri dedno pogojeni bolezni nastopi postopno propadanje mišičnih vlaken. Slednje prizadene mišice po vsem telesu, gre namreč za prizadetost motoričnih živčnih celic v sprednjih rogovih hrbtenjače.

Navkljub diagnozi se družina ni predala. Isaaca so vključili celo v zdravljenje z novim zdravilom, ki je obetalo pozitivne rezultate. Dečkovo stanje se je izboljšalo, vendar pa je nepričakovano zbolel za virusom, proti kateremu se njegovo šibko telo ni moglo boriti. Isaac se je poslovil, ko je bil star komaj 14 mesecev.

Starša sta bila neutolažljiva. Izgubila sta sinka, ki jima je pomenil vse na svetu. Dečku v spomin sta si zamislila tetovažo, ki simbolizira njegova angelska krila. ''Z možem imava na hrbtu vsak polovico krila, ki naju opominja, da bo za vedno ostal del naju. Držal naju je skupaj, ko sva mislila, da bova brez njega izgubljena. Naj tako ostane za vedno, nikoli ga ne bova pozabila,'' je povedala Gloria, ki je nedavno ponovno postala mamica.

Dve leti po sinkovi smrti se je namreč staršema rodila deklica po imenu Claire. Starša sta za prvo fotografijo novorojenke sledila srcu in v posnetek na simboličen način vključila svojega prvorojenca. Clair so namreč namestili na njuna gola hrbta, kjer počiva na bratčevih angelskih krilih. Tako sta izrazila veselje ob rojstvu hčerke, a ob enem ne pozabila na otročička, ki bo imel v njunem srcu za vedno posebno mesto.