vodičar Odkrito.si

Usodni da Mihe Vodičarja, prišla tudi bivša

helena blagne Svet24.si

Helena, Salome, Desa in Zvezdana o menopavzi

Harlequin ichthyosis, luske Svet24.si

VIDEO: Mati svojega enoletnega sinčka dvakrat na ...

Luka Mesec Svet24.si

Koalicijske igrice in zviti načrti Luke Mesca

Selena Gomez, italija Najstnica.si

Selena Gomez ujeta v naši sosednji državi

angelska števila Petisvet

Angelska števila: kaj vam sporočajo angeli?

kolsek natalija 16_1 100 Njena.si

Natalijo Kolšek ujeli policistki

Trener v šovu The Biggest Loser, kot ga niste vajeni
| K.M.

Trener v šovu The Biggest Loser, kot ga niste vajeni

V petek je svojo izbranko odpeljal na gala dogodek, kjer sta zagotovo veljala za enega izmed najbolj privlačnih zvezdniških parov.

Jan Kovačič že cel teden navdušuje s svojim srčnim pristopom do tekmovalcev v šovu The Biggest Loser Slovenija, kjer z umirjenim pristopom skrbi, da njegova ekipa preudarno izgublja odvečne kilograme. Kljub pojavljanju na televiziji, pa je Jan v vseh oddajah seveda v polni športni opremi, kar se za trenerja tudi spodobi. V petek pa se je na zaključni prireditvi Femme fatale 2017, kjer je naziv prejela Ota Širca Roš, pojavil urejen od glave do pet. Ob njemu pa je blestela tudi njegova srčna izbranka, nekdanja mis Slovenije iz leta 2012, Nives Orešnik

Jana in Nives je verjetno združila ista strast, saj sta oba fitnes trenerja. V petek pa sta se na gala prireditvi pojavila v čisto drugačni podobi, ki je pri njima nismo vajeni. Športna oblačila in pripomočke sta zamenjala za elegantne kose, Jan pa si je omislil celo metuljčka. Skupno fotografijo pa sta oba delila tudi na svojih družbenih omrežjih. Nives pa je ob objavi na instagramu zapisala sledeče: "Po dolgem dnevu je užitek večer preživeti na enemu izmed najbolj prijetnih dogodkov Femme fatale."

After a long day, spending my evening at one of the loveliest events Femme Fatale, is a pleasure.

A post shared by Nives Oresnik (@nivesoresnik) on