Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Plesalka Nadiya Bychkova se je za las izognila vrnitvi v Slovenijo

17. 10. 2017; 08.30
Avtor: K.M.
nadiya

foto: Instagram

Slovensko-ukrajinska plesalka Nadiya Bychkova sodeluje v britanskem šovu Strictly Come Dancing, kjer se je soočila s skorajšnjo izločitvijo.

foto: Profimedia

Plesalka, ki je Sloveniji priplesala številne svetovne uspehe, v letošnji sezoni nastopa v britanski različici šova Zvezde plešejo, Strictly Come Dancing. V istem šovu že več let uspešno sodeluje tudi slovenski plesalec Aljaž Škorjanec, vseeno pa so letos vse oči uprte v dolgonogo svetlolaso lepotico. 

Nadiya Bychkova v šovu nastopa z britanskim igralecem Davoodom Ghadamijem, v zadnji oddaji pa sta se prvič soočila z morebitno izločitvijo. Kljub kar lepim ocenam, ki sta jih dobila s strani žirantov, 29 je njun najvišji seštevek ocen, s svojim plesom očitno nista navdušila gledalcev. Le-ti so Nadiyo in Davooda uvrstili med najslabše ocenjena para, zato sta se morala prvič pomeriti v izločitvenem plesu proti britanski novinarki in voditeljici Charlotte Hawkins ter njenemu partnerju Brendanu Colu.

"Želim rešiti par, za katerega mislim, da je plesal boljše in je popravil svoj problem z nogo na plesišču, to sta Davood in Nadyija," je pri izločitvi povedal žirant Craig Revel Horwood, z njem pa so se strinjali tudi preostali trije žiranti. Tako sta Davood in Nadyija v tekmovanju ostala z rezultatom 4 : 0, a se morata v naslednji oddaji s plesom jive še dodatno izkazati. 

Thank you very much for all the support Thank you @therealdavood for doing so wellSo proud of you

A post shared by Nadiya Bychkova (@nadiyabychkova) on

prejšnji članek
Nuša Lesar ga ne skriva več
Svet slavnih
Nuša Lesar ga ne skriva več
naslednji članek
Nega pordele in srbeče kože
Moda&Lepota
Nega pordele in srbeče kože