Kaloh Svet24.si

Poslanec Kaloh jih je skupil od neznanca

italija, covid potrdilo Svet24.si

Covid-19 potrdila bodo obvezna za vse delavce v ...

voznik, alkohol, pijan Svet24.si

Pijanega ustavili že v Avstriji, nato še v ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

1_Maria_Arko Njena.si

Druga plat življenja zapuščene Marie

sveča Ekipa24.si

Cela regija je v solzah! Umrl je največji trener ...

Kate Middleton: noseča in sama
| K.M.

Kate Middleton: noseča in sama

Profimedia

Vojvoda in vojvodinja se bosta tretjega otroka razveselila v mesecu aprilu.

Očitno je najhujša nosečniška slabost, s katero se je Kate v prvih mesecih nosečnosti soočala pri vseh treh otrocih, že minila. Po nekaj javnih prireditvah, ki se jih je vojvodinja udeležila v družbi svojega moža vojvode Williama in svaka princa Harryja, je zdaj napočil čas, da se zopet posveti tudi samostojnim projektom. 

Foto: Profimedia

Kate Middleton je v torek zjutraj obiskala britansko teniško združenje (Lawn Tennis Association), pri katerem je vlogo glavne pokroviteljice v lanskem letu prevzela s strani kraljice Elizabete. Glede na to, da je tudi sama zelo dobra igralka tenisa, se je na dogodku združenja družila predvsem z otroki, ogledala pa si je tudi nekaj dvobojev, med drugim tudi turnir igralcev tenisa na vozičkih. Bodoča mamica treh otrok pa je ob priložnosti razkrila, da svojega najstarejšega že uči teniških udarcev, a da bi le-ta zaenkrat rad le udarjal po žogi. 

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Kljub temu, da je bila prisotnost na dogodku njena uradna kraljeva dolžnost, se je Kate športne prireditve udeležila v sproščenih športnih oblačilih, ki jih je kombinirala s spetimi lasmi, seveda pa ni pozabila na opazen zaročni prstan, ki ga vedno nosi sabo. Kljub sproščenemu slogu pa je pokazala majhen, a že opazen, nosečniški trebušček.