vodičar Odkrito.si

Usodni da Mihe Vodičarja, prišla tudi bivša

helena blagne Svet24.si

Helena, Salome, Desa in Zvezdana o menopavzi

Harlequin ichthyosis, luske Svet24.si

VIDEO: Mati svojega enoletnega sinčka dvakrat na ...

Luka Mesec Svet24.si

Koalicijske igrice in zviti načrti Luke Mesca

Selena Gomez, italija Najstnica.si

Selena Gomez ujeta v naši sosednji državi

angelska števila Petisvet

Angelska števila: kaj vam sporočajo angeli?

kolsek natalija 16_1 100 Njena.si

Natalijo Kolšek ujeli policistki

Damjan doživel šok in soočenje s posledicami šova …
| V. M.

Damjan doživel šok in soočenje s posledicami šova …

Resničnostnega šova Kmetija ni zapustil s prijetnimi občutki. A četudi je na poti domov razmišljal, da ga na posestvo ne bodo vezali lepi spomini, česa takega, kot ga je čakalo doma, ni pričakoval …

Po več tedenski izolaciji se je Damjan Gjerkeš vrnil domov. Z nekoliko grenkimi občutki, saj ni uresničil zastavljenih ciljev, četudi si je prizadeval, da bi njegovo pot zaznamovalo predvsem trdo delo in marljivost. Poleg voditeljskih sposobnosti in delovnih veščin, so Prekmurca zaznamovale tudi pripetije, ki so se odvijale med tekmovalci.

Foto: POP TV - Boris in Damjan v trenutkih, ko ju je povezovala dobra volja ...

Situacije, katerim so bili izpostavljeni na posestvu, so terjale odzive, na katere mnogi niso ponosni. Kakšen obraz ima jeza in kako zvenijo neprimerne besede iz domačega naslonjača, si je tako Damjan ogledal v dneh po prihodu iz šova. Ob tem je doživel velik šok, saj je sam celostno zgodbo doživel precej drugače. Poleg groznega občutka, da v očeh širne Slovenije ni takšen, kot je v resnici, ga boli tudi odkritje pravih obrazov tekmovalcev, ki se močno razlikujejo od mask, ki so jih pred njim nosili na posestvu.

Po ogledu preteklih oddaj je namreč videl, kaj si posamezniki dejansko mislijo, bolečina ob soočenju z njihovimi dejanji in dejstvom, kako so mu obrnili hrbet, pa je tako velika, da bo odslej le stežka zaupal ljudem. Razočaranje in posledice, ki mu jih je prinesla udeležba v resničnostnem šovu Kmetija so tako velike, da se je zavil v popoln molk.