Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Damjan doživel šok in soočenje s posledicami šova …

14. 11. 2017; 06.30
Avtor: V. M.
damjan

Damjan je zapustil posestvo foto: POP TV

Resničnostnega šova Kmetija ni zapustil s prijetnimi občutki. A četudi je na poti domov razmišljal, da ga na posestvo ne bodo vezali lepi spomini, česa takega, kot ga je čakalo doma, ni pričakoval …

Po več tedenski izolaciji se je Damjan Gjerkeš vrnil domov. Z nekoliko grenkimi občutki, saj ni uresničil zastavljenih ciljev, četudi si je prizadeval, da bi njegovo pot zaznamovalo predvsem trdo delo in marljivost. Poleg voditeljskih sposobnosti in delovnih veščin, so Prekmurca zaznamovale tudi pripetije, ki so se odvijale med tekmovalci.

Boris in Damjan sta prava šaljivca. foto: POP TV

Situacije, katerim so bili izpostavljeni na posestvu, so terjale odzive, na katere mnogi niso ponosni. Kakšen obraz ima jeza in kako zvenijo neprimerne besede iz domačega naslonjača, si je tako Damjan ogledal v dneh po prihodu iz šova. Ob tem je doživel velik šok, saj je sam celostno zgodbo doživel precej drugače. Poleg groznega občutka, da v očeh širne Slovenije ni takšen, kot je v resnici, ga boli tudi odkritje pravih obrazov tekmovalcev, ki se močno razlikujejo od mask, ki so jih pred njim nosili na posestvu.

Po ogledu preteklih oddaj je namreč videl, kaj si posamezniki dejansko mislijo, bolečina ob soočenju z njihovimi dejanji in dejstvom, kako so mu obrnili hrbet, pa je tako velika, da bo odslej le stežka zaupal ljudem. Razočaranje in posledice, ki mu jih je prinesla udeležba v resničnostnem šovu Kmetija so tako velike, da se je zavil v popoln molk.

foto: POP TV

prejšnji članek
Tini Maze ob nosečnosti čestitajo številni znani obrazi
Svet slavnih
Tini Maze ob nosečnosti čestitajo številni znani obrazi
naslednji članek
Zvezdana Mlakar: Uresničile so se mi sanje!
Svet slavnih
Zvezdana Mlakar: Uresničile so se mi sanje!
#obraziavenija
obraziavenija