vodičar Odkrito.si

Usodni da Mihe Vodičarja, prišla tudi bivša

helena blagne Svet24.si

Helena, Salome, Desa in Zvezdana o menopavzi

Harlequin ichthyosis, luske Svet24.si

VIDEO: Mati svojega enoletnega sinčka dvakrat na ...

Luka Mesec Svet24.si

Koalicijske igrice in zviti načrti Luke Mesca

Selena Gomez, italija Najstnica.si

Selena Gomez ujeta v naši sosednji državi

angelska števila Petisvet

Angelska števila: kaj vam sporočajo angeli?

kolsek natalija 16_1 100 Njena.si

Natalijo Kolšek ujeli policistki

Komentator šova The Biggest Loser grdo grešil
| K.M.

Komentator šova The Biggest Loser grdo grešil

Rok - The Preacher je bil ujet med stvarjo, ki je v njegovem svetu na nek način 'prepovedana'.

Rok - The Preacher je tisti komentator šova, ki v oddaji Od težaka do junaka pušča mešane občutke pri gledalcih. Nekateri ga ne morejo poslušati, spet drugi pa so mnenja, da s svojimi ostrimi besedami vedno zadane tisto bistvo. Predvsem pa je znan po tem, da ga moti prehranjevanje tekmovalcev in da večkrat podarja, da bi morali, če želijo shujšati, popolnoma izločiti ogljikove hidrate, ki so krivi za to, da se ljudje redimo. Pretekli vikend pa so komentatorja ujeli med početjem, ki ga drugim očita. Se lahko tako zelo pregreši?

Rok je na facebooku namreč objavil posnetek, na katerem svoje telo polni s prepovedanimi hidrati. Osebni trener se je očitno pregrešil. Svoj greh pa je, za voljo slabe vesti, objavil kar na družbenem omrežju. Ob posnetku je zapisal: "Ujel so me," eden izmed komentatorjev objave pa je izpostavil, da je njegov pogled v slogu "saj nisem nič kriv."

Rok, ki ne hujša, ampak se dnevno ukvarja z visoko obremenilno vadbo, se seveda ne rabi tako striktno držati načel zdrave prehrane, predvsem ne tako striktno, kot to počnejo tekmovalci v šovu. Sam načeloma vse porabi, zato kak greh tam in tam seveda nanj ne vpliva tako zelo kot na ljudi, ki so sredi postopka izgubljanja odvečne teže.