vodičar Odkrito.si

Usodni da Mihe Vodičarja, prišla tudi bivša

helena blagne Svet24.si

Helena, Salome, Desa in Zvezdana o menopavzi

Harlequin ichthyosis, luske Svet24.si

VIDEO: Mati svojega enoletnega sinčka dvakrat na ...

Luka Mesec Svet24.si

Koalicijske igrice in zviti načrti Luke Mesca

Selena Gomez, italija Najstnica.si

Selena Gomez ujeta v naši sosednji državi

angelska števila Petisvet

Angelska števila: kaj vam sporočajo angeli?

kolsek natalija 16_1 100 Njena.si

Natalijo Kolšek ujeli policistki

Poglejte, kako se je tekmovalec šova napil!
| V. M.

Poglejte, kako se je tekmovalec šova napil!

"Ljudje nas gledajo, tukaj pa tako pijančevanje ... A je to normalno? Dajte, no, nehajte,'' se je jezila Mojca, medtem ko je v restavraciji odzvanjal smeh in trkanje kozarcev … Tako je, nekateri so res globoko pogledali v kozarec, a življenje je potrebno tudi uživati, z nasmehom do ušes meni Iztok.

Foto: PLANET TV - 'Za prijatelje, si je treba čas vzet,' je odzvanjalo v restavraciji ...

Tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija so se znašli pred veliko skušnjavo, s kakršnimi se bodo zagotovo srečevali tudi v domačem okolju. Za nagrado so namreč obiskali restavracijo, kjer so si lahko privoščili, kar jim srce poželi. Nekateri so ob mamljivi ponudbi in dnevu, ki je obetal sproščeno razpoloženje, resnično pozabili na vse ovire.

Aleksandar, Iztok, Aleš in Bojan so pošteno zamižali na obe očesi in kot bi rekel Iztok, uživali življenje. Aleksandar je kot pravi gurman naročil t-bone zrezek z rezanci v tartufovi omaki, ob čemer se je tolažil z mislijo, da bo na treningih nekoliko bolj stisnil zobe. A nekaterim kasneje ni pomagalo niti stiskanje zob. Ob okusni hrani kakopak prija tudi kozarček, zato so fantje izkoristili edinstveno priložnost in si privoščili precej več kot le kozarček žganja in vina.

Foto: PLANET TV - 'Liter vina naročit, ni problema in to se je zgodilo. Mega,' se je zasmejal Iztok.

Med vsemi je zagotovo najbolj izstopal simpatični Iztok, ki je pokazal, kako vesela je njegova narava, ko pogleda globoko v kozarec. Skozi Iztokove oči je bil svet takoj lepši, iz njegovih ust so deževale življenjske modrosti, ob katerih smo se zabavali predvsem pred domačimi ekrani, saj nad pijančevanjem omenjenih predstavnikov dekleta niso bila navdušena. Mojca se je denimo sila ujezila nad njihovim vedenjem in zavorami, ki so (malce) popustile. Da je imela prav, smo videli kaj kmalu, ko je Iztoku ob prihodu na večerni trening Jan prepovedal udeležbo, da se ne bi poškodoval.

Navkljub razočaranju dietičarke Katje in obeh trenerjev, pa je ostal Iztokov pogled na svet še kar nekaj časa sproščen in pozitivno obarvan. "Bog je gnilo sadje na ta svet dal z razlogom," nas je poučil vinjeni Iztok. "Že praljudje so ga uživali in so občutili ta dober učinek ... To ni zastonj."

Foto: PLANET TV - Mojca se je močno ujezila na razposajene sotekmovalce.