ana dolinar 1 Odkrito.si

Joj, kako sta zrasli punci Ane Dolinar!

David Beckham, Elton John Svet24.si

Vsi govorijo o tem: poglejte, kaj je po poljubu z ...

nessie Svet24.si

VIDEO: Nessie obstaja! Videla jo je 8-letna ...

911_rotated Svet24.si

FOTO: Njegovim poceni vinjetam je nasedlo 3500 ...

sladoledna lučka Najstnica.si

V boj proti vnetju s sladolednimi lučkami

donald melania trump Njena.si

Donald Trump poskrbel za ogorčenje

harry, meghan markle2 Njena.si

Razkrit resnični razlog Harryjevega joka na ...

Lepa voditeljica POP TV napovedala vrnitev
| K.M.

Lepa voditeljica POP TV napovedala vrnitev

Od rojstva prvorojenca je minilo deset mesecev, ona pa je na družbenih omrežjih že napovedala vrnitev na staro delovno mesto.

Slovenska športna novinarka in voditeljica Nataša Gavranić je na začetku letošnjega leta prvič postala mamica. Voditeljica POP TV in njen partner Blaž Jarc, odgovorni urednik informativnega programa Planet TV, par se je spoznal ravno na omenjeni televiziji, sta se razveselila fantka Gala. Zdaj pa je očitno, da se Nataša že pripravlja na vrnitev na male ekrane. Datuma vrnitve pa zaenkrat še ni razkrila. 

"Lepo se je bilo vrnit v “domač” studio. Tokrat samo za promo fotkanje, kmalu pa tudi “zares”. Rezultat glasovanja na instastoryju trenutno kaže: 57% za “JA” in 43% za “NE ŠE”. Večina vas torej misli, da sem že nazaj v službi. Ah, še čisto malo, pa bom res ...," je Nataša zapisala ob objavi na instagramu, ki je nastala v studiu POP TV. 

Objavo je komentirala tudi voditeljska kolegica Lili Žagar, ki je začudena nad tem, da se je obdobje tako hitro obrnilo. Na to pa ji je Nataša odgovorila z besedami: "Ane, čeprav mislim, da je že čas. Se mi že malo meša doma."

A post shared by Blaž Jarc (@bjarc) on