mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1)
Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. Ste jo videli?

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sabina iz Kmetije: Takšno službo je dobila

22. 11. 2017; 08.30
Avtor: V. M.
sabina mlakar sluzba

"Zaradi Kmetije sem dobila novo službo!" foto: Facebook

Sabina Mlakar se lahko pohvali z lepo novico. V njeno življenje je končno posijal sončni žarek.

Sabina je upala, da jo bo na malih zaslonih videl prijazen moški, ki bo v njej prepoznal srčno in marljivo žensko. Na njena vrata za enkrat še ni potrkala sorodna duša, se ji je pa za voljo šova nasmehnila sreča na poslovnem področju. Ker je postala znan obraz, je bila pot do dela, ki ga je iskala po prihodu domov, precej lažja. Sabina je namreč poklicala v bližnjo trgovino, povprašala za delo in se dogovorila za razgovor. "Takoj, ko sem rekla dober dan, so me prepoznali. Mislim, da mi je šov zelo pomagal, saj so me ves čas gledali in navijali zame. Bila sem jim zelo všeč,'' pove Mlakarjeva, ki je po razgovoru dobila službo kot poslovodja.

''Delam v živilski trgovini, sama sem, tako da delam dela poslovodkinje in trgovke. Trgovina je blizu hiše, tako da grem lepo v službo peš. Upam, da bom psihično zdržala. Sem že ženska v letih, tako da upam, da bodo moji možgani zdržali ta napor," zaskrbljeno pove 52-letnica.

Udeležba v šovu ji je spremenila življenje. foto: Pop TV

Sicer pa z veseljem pove, da ji je udeležba v šovu odprla veliko vrat in ji precej spremenila življenje. Mislim, da mi je šov zelo pomagal, saj so me ves čas gledali in navijali zame. Bila sem jim zelo všeč. Ljudje imajo dobro mnenje o meni. Tega ne bom nikoli pozabila, da sem bila v tem šovu, saj mi je odprlo veliko vrat.''

prejšnji članek
Ilka Štuhec ima fantastično novico!
Svet slavnih
Ilka Štuhec ima fantastično novico!
naslednji članek
FOTO: Očitno si je hči Baracka Obame že našla fanta
Svet slavnih
FOTO: Očitno si je hči Baracka Obame že našla fanta