kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetje so se v joku zlomili. Kaj se dogaja doma?

27. 11. 2017; 07.00
Avtor: V. M.
Izolacija od zunanjega sveta te dni vse bolj intenzivno vpliva na tekmovalce šova Kmetija.

Pisma domačih so izzvala silna čustva. foto: POP TV

Vsaka vzpodbudna beseda, topla misel in novica od doma je kot obliž na rano, ob enem pa jim daje moč, da nadaljujejo borbo do zastavljenega cilja. Ko so torej kot del nagrade prejeli pisma domačih, je na kmetiji završalo od silnih čustev. Zlasti je bilo hudo Katji in Borisu, ki od doma nista prejela nobene vesti.

Solze sreče

Mitjo, Dejo, Tamaro, Majo in Mileno so preplavila silna čustva. Vsi so namreč od svojih družinskih članov prejeli pisma, ob katerih niso zadržali solza. Ganljivi trenutki so jih napolnili s srečo in veseljem, dali pa so jim tudi nov zagon, da sledijo začrtani poti. »Trenutek, ko sem brala pismo je bilo res čustveno, a to so solze sreče in ne žalosti,'' je povedala Tamara.

Solze žalosti: 'Je doma vse v redu?'

Lepo pismo je dočakala tudi Katja. Pisala ji je prijateljica Laura, ki ji je namenila srčne besede, ki pa je žal niso potolažile. Ker ji niso pisali domači, jo je namreč močno zaskrbelo. ''Muči me to, ker nisem dobila od doma nič. Ko svojih domačih ne vidiš dva meseca in sploh ne veš, kaj se dogaja, ali so v redu, ali niso ..."  je v solzah dejala Katja.

Še težje je bilo Borisu, saj edini ni prijel nobene vesti iz zunanjega sveta. ''Imel sem že cel dan občutek, da nekaj ne 'štima', bolel me je želodec, kot da bi pojedel kamen, srce pa me boli že cel mesec.'' Čeprav sam zelo dobro pozna razmere, ki so vladale že tedaj, ko je zapustil zunanji svet, se je pred sotekmovalci in kamero zlomil zaradi srčnih bolečin. ''Počutim se grozno, kot da sem ničvreden. Vsaj to bi mi lahko napisali, da me imajo otroci radi,'' je povedal v joku, saj ni mogel verjeti, da mu bližnji niso namenili niti najmanjše pozornosti.

A kot na spletu razkrivajo tisti, ki družino poznajo, doma res ni vse tako, kot bi si Boris želel. Slednje je vedel že pred vstopom v šov, zato se mnogi čudijo, zakaj so ga preplavila tako silovita čustva ...

foto: POP TV

prejšnji članek
Ajda Smrekar žari od sreče
Svet slavnih
Ajda Smrekar žari od sreče
naslednji članek
Slovenski glasbenik trepetal za sinovo življenje
Svet slavnih
Slovenski glasbenik trepetal za sinovo življenje