Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Česa takega pa še ne: Gospodar ponorel nad kmeti!

30. 11. 2017; 11.00
Avtor: V. M.
jeza gospodar

Gospodar se je močno razburil. foto: POP TV

Gospodar je na posestvu nekoliko presenetil svoje kmete - s preranim prihodom in jezo, ki je zadonela po posestvu.

Pa je bil pošteno presenečen tudi sam, saj so kmetje ob njegovem prihodu še vedno opravljali nalogo. ''Meni se zdi, da ste vi malo prekmalu prišli,'' ga je negotovo nagovorila Katja, gospodar pa jo je opomnil, koliko je bila ura, ko jim je predal nalogo. ''In tri dni je minilo! In to tri dni lepega vremena. Jaz vas pa najdem pri koruzi, ki ni niti pobrana, niti posekana,'' je zarohnel gospodar in odločno naročil, naj se vsi tekmovalci zberejo na koruznem polju, da se pomenijo.

Kmetje so obnemeli. foto: POP TV

''To ni podobno ničemur! Kako ste se organizirali?! Tisti, ki je na kmetih ve, da je najprej potrebno pobrati storže, da je vsaj koruza na seniku. Potem pa začnete sekat in nazadnje puliti štore, ki so najmanj pomembni. Ampak vi vse na enkrat delate,'' je bil jezen gospodar, ki se med nagovorom kar ni pomiril.

Tudi ko so se dokončno vsi zbrali, je bil kritičen. ''Neorganizirani ste! Še za zbrati se skupaj rabite ne vem koliko časa,'' je zamahnil s srpom in ga brž odložil, saj je ugotovil, da je nekoliko preveč razburjen.

''To ni podobno ničemur! Kako ste se organizirali?!'' foto: POP TV

Pa tekmovalci? Deja je v izjavi pogumna: ''Ne zdi se mi fer, da nas je tako nap***l. Tako obširne naloge marsikdo ne bi opravil. On bi marsikaj rad, ampak se mora zavedati, da smo ljudje.''

Kdo torej nosi odgovornost za nastalo situacijo? Glava družine pravi, da kmetje niso poslušali vseh navodil. A slednje gospodarja ni pomirilo, še več, gromko je zarohnel, zakaj so sploh na kmetiji. ''Ste tu zato, da 'zezate' sami sebe?!'' Katja je kot glava družne vztrajala, da je družina preprosto ni upoštevala in da z njihovimi rokami sama ne more upravljati dela.

Na koncu je gospodar le zajel zrak v pljuča in spravno zaključil, da jim namenja poslednjo priložnost. Čas je namreč podaljšal za tri ure in dovolil, da za delo poprimejo še glava družine in oba nadzornika. Ali jim bo uspelo, bomo izvedeli prav kmalu …

Česa takega niso pričakovali. foto: POP TV

prejšnji članek
Ne boste verjeli, katera zvezdnica ima tako sočno!
Svet slavnih
Ne boste verjeli, katera zvezdnica ima tako sočno!
naslednji članek
Zakaj je Špela divje zgrabila Jasno?
Svet slavnih
Zakaj je Špela divje zgrabila Jasno?
#nasazenazenska
nasazenazenska