reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Šok: Najhujša izdaja, ki je zadela v srce

1. 12. 2017; 06.30
Avtor: V. M.
tamara izdana

Izdaja jo je močno prizadela. foto: POP TV

Kako močno boli, ko te izda človek, ki ti je bil v tednih popoldne izolacije najbližje, prav dobro ve Tamara, ki je doživela tako hladen tuš, da ga nemara nikoli ne bo pozabila.

Že res, da je Kmetija šov, v katerem tekmovalci bijejo bitko za zmago, a tekom izolacije od zunanjega sveta, se med kmeti spletajo tudi prijateljske vezi. In medtem ko nekaterim zavezništvo veliko pomeni, ga spet drugi jemljejo bolj površno, oz. jih pri odnosih in odločitvah vodi zgolj misel, zaradi katere so se prijavili v šov. Nenazadnje je prišel prav vsak tekmovalec igrati igro in ne sklepati prijateljske vezi.

Slednje težko sprejema Tamara, ki je v šovu spoznala novo prijateljico, Prekmurko Dejo. Vsaj tako je mislila v vseh tednih, ko sta tičali skupaj in načrtovali pot do končne zmage. Če je bilo njeno zvezdništvo, ki ga je spletla z Dejo in Mileno iskreno, se je namreč izkazalo, da na drugi strani ni nič tako, kot je bilo videti na prvi pogled. Na glasovanju za drugo dvobojevalko je namreč Tamara doživela velik šok, saj sta ji kamenčka podelili prav njeni tesni zaveznici. Poteza sotekmovalk jo je močno presenetila in zabolela, v njej pa se je prebudila tudi jeza. "Šokirana sem nad glasovanjem Milene in Deje, ki sta mi lagali v obraz. Milena me je še slabšalno označila za povratnico in me je zato želela videti v areni. V obraz mi je pa govorila čisto drugo stvar. Saj ne morem verjeti ... jaz enkrat nisem dvomila v Dejo, saj sva se dogovorili, da bova ščitili ena drugo, zato sem še toliko bolj šokirana nad njeno odločitvijo," je bila zgrožena nad izdajo Tamara.

Deja ima višje cilje od sklepanja prijateljskih vezi ... foto: POP TV

A naj vas spomnimo, da Prekmurki veže skrivni načrt, ki ga kot kaže nameravata izvesti, pa četudi bi za to žrtvovali prijateljstvo osebe, ki jima je popolnoma zaupala. Za drugo dvobojevalko je bila sicer na koncu izbrana Deja, ki se bo v areni pomerila s Trboveljčanko Moniko. Bo slednja dovolj močna, da užene spletkarsko Dejo? Kako se bo razpletlo, bo znano prav kmalu …

prejšnji članek
FOTO: 10 najbolj všečkanih fotografij instagrama
Svet slavnih
FOTO: 10 najbolj všečkanih fotografij instagrama
naslednji članek
Nuši Derenda je samo on prinesel rože
Svet slavnih
Nuši Derenda je samo on prinesel rože