Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sabina Mlakar: 'Našla sem ljubezen svojega življenja!'

1. 12. 2017; 09.00
Avtor: V. M.
Sabina 1a

Sabina žari od sreče. foto: Osebni arhiv

Našla je srečo in ljubezen po kateri je tako močno hrepenela.

Izpadla tekmovalka šova Kmetija Sabina Mlakar živi življenje, o kakršnem je lahko poprej le sanjala. S svojo iskrenostjo se je gledalcem močno prikupila, kar okuša zlasti sedaj, ko se je vrnila v domače okolje. Nad odzivom javnosti je 52 - letnica močno ganjena. S širokim nasmehom na obrazu nam je pojasnila, kako doživlja spremembe, ki jih je prinesla udeležba v resničnostnem šovu.

''Vse od dne, ko sem zapustila šov, je vsak dan lepši in slajši, ko spremljam odzive gledalcev. Pišejo mi iz cele Slovenije in zelo sem srečna, ko vidim, kakšno lepo mnenje imajo o meni. Ljudje očitno vidijo v meni to, kar si želijo v realnem življenju. Vsem sem zelo hvaležna in tudi zahvalim se vsakemu posebej. Ta moja zahvala je premalo za vsakega posameznika, tako zelo sem srečna in hvaležna za njihove besede. Te sreče pravzaprav ne morem opisati z besedami. Zdaj vidim, koliko ljudi spoštuje vrednote, kot so iskrenost in poštenost,'' pokima Sabina.

Kaj pa ljubezen? Kakopak nas zanima ali je gospod, ki ga je spoznala, človek s katerim se vidi v prihodnosti. Sabina z nasmeškom pove, da je prejela veliko ponudb in da je njen izbor končan. ''Moje srce je izbralo to, kar si želim in mislim, da bo to ljubezen mojega življenja. Srečna sem in vesela, ker se mi vse to dogaja. Niti v sanjah si ne bi mislila, da se lahko človeku spremeni življenje v nekaj tako lepega. Že res, da sem bila srečna z mojimi otroki in vnučki, a da se bo takole obrnilo na ljubezenskem področju … tega pa res nisem pričakovala. To, kar se mi dogaja, je zadetek v polno,'' žari Sabina in za konec poudari, da je srečna in zadovoljna.

foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Tjaša Kokalj iskreno o nosečnosti in prezgodnjemu rojstvu
Svet slavnih
Tjaša Kokalj iskreno o nosečnosti in prezgodnjemu rojstvu
naslednji članek
Po nesreči zalotila tekmovalce brez mask
Svet slavnih
Po nesreči zalotila tekmovalce brez mask
#nasazenazenska
nasazenazenska