favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Monika Košenina Kmetije ni zapustila praznih rok

4. 12. 2017; 06.30
Avtor: V. M.
monika kosenina

Monika Košenina foto: POP TV

Resničnostni šov Kmetija je zapustila Monika Košenina, ki se je v domače okolje vrnila s pokončno glavo. Na malih zaslonih je namreč pustila dober vtis, hvaležna za vse izkušnje in nova poznanstva.

Ko se Monika Košenina z mislimi ozre na izkušnje, ki jih je doživela na Kmetiji, pravi, da ne bi ničesar spremenila. Morda bi prišla dlje, če bi bila dvolična ali bi pri odločitvah ubirala bolj taktične poti, a kaj, ko to preprosto ni del njene narave. ''Jaz tako ne znam. Tudi če opazim šušljanje, se raje umaknem, kot pa da bi se v tri krasne z nekom pogovarjala.''

Monika zmago iz srca privošči Borisu, saj meni, da veliko stvari zna in obvlada. Trboveljčanka ocenjuje, da če bi slednji kot najmočnejši člen zapustil kmetijo, bi tudi delo na posestvu obstalo.

Ker je izgubila v bitki, sicer ni ravnodušna. ''Žalostna sem, ker sem izpadla, ampak žal mi sreča ni bila naklonjena.'' Kljub temu ni razočarana. ''Vesela sem, ker sem odšla na kmetijo iskati nove življenjske izkušnje,'' pove 29-letnica, ki pravzaprav ne odhaja 'praznih rok'. Srčna Trboveljčanka je namreč dobila natanko tisto, kar je prišla iskati: neprecenljive izkušnje, tekom katerih je tudi bolje spoznala sebe in odkrila, kaj v življenju zares šteje.

Monika je tako posestvo zapustila z nasmehom, vesela, ker se vrača v mamin objem, s katero sta močno povezani. V slovo je tekmovalcem še sporočila, da jih ima vse rada in da jih bo pogrešala.

prejšnji članek
Igralka Lara Jankovič pokazala 18 let mlajšega izbranca
Svet slavnih
Igralka Lara Jankovič pokazala 18 let mlajšega izbranca
naslednji članek
Se bo tudi monaška princesa poročila?
Svet slavnih
Se bo tudi monaška princesa poročila?
#obraziavenija
obraziavenija