Shonda Rhimes
Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tekmovalci šova Znan obraz razkrili svoje spomine na Miklavža

6. 12. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
Marijan Novina

Marjan Novina foto: POP TV

Danes ponoči je nosil prvi zimski dobri mož, Miklavž, ki je razveselil predvsem številne otroke. Mi pa smo pri ekipi šova Znan obraz ima svoj glas preverili, kakšne spomine imajo na ta 'praznik' oni.

Čeprav se Miklavža in njegovih daril, če ne dobijo parkeljna in šibe, razveselijo predvsem najmlajši. Vseeno pa v prazničnem vzdušju in obdarovanju uživajo tudi starejši. Kakšne spomine imajo na prvega dobrega moža tekmovalci šova Znan obraz ima svoj glas in ali se obdarujejo tudi danes? To smo preverili pr Marjanu Novini, Anini Trobec in Klemenu Mramorju - Clemesu

Klemen nam je zaupal, da še vedno od Miklavža dobi kakšno malenkost. Kakšne pa te malenkosti so? "Že kot majhen sem za Miklavža vedno prejel kakšno malenkost čokolado, sadje, kdaj pa tudi kakšne nogavice."

Klemen Mramor foto: POP TV

Marjan Novina decembrsko tradicijo prenaša tudi na svoja sinova. "Na 'Miklavža' imam čudovite spomine. Oče in mati sta se vedno potrudila, da sta nam pričarala malo igrivi večer pričakovanja dobrega moža, ki obdari pridne otroke. To tudi z Petro prenašava na najina sinova."

Anina Trobec foto: POP TV

Anina pa nam je priznala, da se pri njej zelo radi obdarujejo, razkrila pa nam je tudi, v čem je kot otrok najbolj uživala. "Doma se zelo radi obdarujemo in kot majhna sem vsako leto pisala Miklavžu, pravo doživetje je bilo zvečer pred spanjem pustiti pismo Miklavžu na okenski polici, zjutraj pa ga na moje presenečenje ni bilo več tam."

prejšnji članek
Natašino kričanje šok za modra dekleta
Svet slavnih
Natašino kričanje šok za modra dekleta
naslednji članek
Slavni parček še vedno noro zaljubljen
Svet slavnih
Slavni parček še vedno noro zaljubljen