ana dolinar 1 Odkrito.si

Joj, kako sta zrasli punci Ane Dolinar!

David Beckham, Elton John Svet24.si

Vsi govorijo o tem: poglejte, kaj je po poljubu z ...

luka doncic Svet24.si

Lukova Anamarija udeležena v prometni nesreči

911_rotated Svet24.si

FOTO: Njegovim poceni vinjetam je nasedlo 3500 ...

sladoledna lučka Najstnica.si

V boj proti vnetju s sladolednimi lučkami

Kaja Rušnov Njena.si

Razočarani talenti zapustili pevski šov

harry, meghan markle2 Njena.si

Razkrit resnični razlog Harryjevega joka na ...

Slavna igralka trepeta za življenje
| R.T.

Slavna igralka trepeta za življenje

Negativne misli so del okrevanja, pravi danes igralka.

Shannen Doherty (46) živi običajno življenje potem ko je premagala zahrbtno bolezen (rak dojke), zaradi katere je od diagnoze leta 2015 preživela odstranitev dojke, kemoterapije in obsevanja.

S prijatelji na družbenih mrežah je delila izkušnje in občutja, ki so jo prevevala v času zdravljenja. Zdaj je zdrava, se pa sooča z vprašanjem, ki je skušno vsem bolnikom, pri katerih je bolezen v remisiji. "Ujameš se pri razmišljanju 'Ah, bolijo me kosti. Ali to pomeni, da imam tudi raka na kosteh?' Ne mine dan, da se po prebujanjeu ne vprašam, ali je to normalno? Potem sama sebe udarim in si rećem, da je vse v redu in da sem smešna," se je izpovedala igralka.  

Nadaljuje, da so negativne misli del okrevanja in da ji je to zelo dobro poznano. "Stvar je v tem, da moraš razmišljati le pozitivno, saj te lahko v nasprotnem primeru bolezen popolnoma preplavi," je še svetovala ljudem, ki se soočajo s podobnim občutki po bolezni. 

Igralko zdaj čaka rekonstruktivna operacija dojke. "Živčna sem vsakič, ko grem pod nož. proslavlila bom, ko se bom oblekla v kopalke in vedela, da je vse tako, kot je bilo nekoč," pravi Shannen.