dnevnik 191 Odkrito.si

Dnevnik: Darja Groznik doživela šok zaradi plače

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 24. aprila

kate middleton, william, dojenček, novorojenček Svet24.si

Kate in William pokazala novega princa

Toronto, kombi Svet24.si

FOTO in VIDEO: Nameren napad: znana identiteta ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

severina pevka hrvaška Njena.si

Severina šokirana in v solzah

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

Maja takšna kot v osnovni šoli
| V. M.

Maja takšna kot v osnovni šoli

Šov The Biggest Loser Slovenija je minuli konec tedna zapustila Maja Cimermančič, ki je po tihem veljala za ljubljenko, za katero so stiskali pesti tudi tisti, ki so prispevali k ustvarjanju zgodbe o priljubljenem shujševalnem šovu.

Foto: PLANET TV - Maja je odločena, da uresniči zastavljene cilje.

V Majo je močno verjel Rok Tomažin - The Preacher, trenerka Nataša pa si je vseskozi prizadevala, da bi iz svetlolaske iztisnila poslednje kaplje moči. Tako kot pri svojih ostalih varovancih, a nemara še nekoliko več, v očeh mnogih je namreč Maja veljala za njeno ljubljenko.

Cilj: Teža iz časov osnovne šole

A četudi se je svetlolaska minuli konec tedna poslovila od hiše in telovadnice, kjer je zadnja dva meseca garala in pogosto presegla samo sebe, ne namerava ostati tam, kjer se je končala zgodba pod žarometi. Kot pravi, bo naredila vse, da na tehtnici končno ugleda dvomestno številko. ''Do finalne oddaje bom imela vsaj 99,9 kilograma. Definitivno bom na dvomestni številki, ki je nisem videla že od osnovne šole, tako da, pa če se moram raztrgati do takrat. To se pravi še 9,1 kilograma,'' je odločena Maja.

Foto: Planet TV - Nataša je vedela, kako motivirati Majo.

In kako namerava slednje uresničiti? Kot pojasnjuje, namerava trenirati dvakrat na dan. ''Moj dragi je rekel, da bo šel na inštrukcije k Nataši, če se bo to zgodilo, bom imela Natašo v moški obliki doma.'' Smeje še pripomni, da bo tri dodatne ponovitve spremenil v pet dodatnih. ''Jaz bom poskušala dati vse od sebe, tudi takrat, ko ne morem več. Pač imela bom nekje Natašo zadaj, ko se mi dere na uho in srčno upam, da bo to pomagalo," je pozitivna Maja, ki je trenerki hvaležna za vse kar je naredila zanjo.

Foto: PLANET TV - Težki trenutki ji niso ostali v slabem spominu.

Nataša je rojena za ta poklic

"Lahko ji dam samo kapo dol in upam, da bo pomagala še mnogim, ker brez nje meni nikoli ne bi uspelo vse to. Ona je pri meni videla tisto mejo in šli sva še čez njo. To je bilo tudi večkrat vidno, sploh pri kakšnem joku in bruhanju in še bi lahko naštevala. Iz srca sem ji hvaležna za vse, kar je storila zame."