Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Psihološke igrice tudi med največjimi zavezniki

13. 12. 2017; 06.30
Avtor: J. K.
Najbrž ni prijetno zreti v prijazen obraz, kovati skupne načrte, ob enem pa na skrivaj igrati svojo igro. Z nasmehom na obrazu. Tudi navidezna zavezništva počasi spuščajo maske …

Sproščeno pomenkovanje o življenju po šovu. foto: POP TV

Šov Kmetija ni košček sveta, kjer bi tekmovalci zgolj preizkusili svoje zmožnosti v kmečkih opravilih, med seboj spletli nova prijateljstva in se ob enem borili za mamljivo denarno nagrado. Zvita psihološka igra v umetno ustvarjenem okolju namreč terja precej trdo kožo - življenje v izolaciji, med ljudmi, ki nosijo pod prijaznimi maskami zvite načrte, pač ni lahko.

Slednje se vse bolj jasno kaže tudi pri navezi triperesne deteljice, ki jo sestavljajo Deja, Tamara in Milena. Čeprav med njimi velja navidezno zavezništvo, temu v resnici še zdaleč ni tako. Medtem ko druga z drugo kujejo skupne načrte, vsaka zase vleče svoje niti in si kradoma prizadeva, da bi prišla čim dlje.

''Po tihem vsaka igra svojo igro, vsaj jaz jo,'' v izjavi pove Tamara, ki nemara ni pozabila na hudo izdajo, s katero jo je Deja nepričakovano šokirala in močno prizadela. Da vrne udarec, ima v načrtu že od prejšnjega tedna, kdaj bo pokazala zobe, pa je samo še vprašanje časa.

Medtem Deja ostaja pomirjena, ker je uresničila prav vse načrte, ki ji jih je ob odhodu predal oče Damijan. Pa Milena? Kot kaže, tudi slednja igra svojo igro in je samo navidezen del naveze treh deklet. "Jaz sebe nimam za triperesno deteljico, Deja in Tamara sta bolj skupaj, sama sem pač zraven. Za ta teden ne vem, kako bo, lahko da bom morala v areno tudi sama. Se bom pustila presenetiti, je povedala Milena, ki je že davno opustila zlobne načrte, s katerimi bi z Dejo izpodrinili ostale ženske. Kot kaže se bo tega lotila sama.

''Jaz sebe vidim z Majo v finalu, ker je takšna nervozna,'' pove Milena, ki meni, da moraš biti za finalni spopad sproščen. Slednje šteje sebi v prid, saj lahko živčnost v tako ključnih trenutkih slabo vpliva na končni rezultat. Ji bo uspelo?

Kaj pa se bo zgodilo, če na kmetijo prikoraka Dejin oče?

V šov vrgli kost: Po klancu prihaja Damijan?

Tamara, Deja in Milena ne odobravajo prilizovanja in otipavanja.

Tamara, Deja in Milena ne odobravajo prilizovanja in otipavanja. foto: POP TV

prejšnji članek
Mladostna Natalija Verboten: Koliko let bi ji pripisali?
Svet slavnih
Mladostna Natalija Verboten: Koliko let bi ji pripisali?
naslednji članek
Eduardo Yáñez: Vzkipljiv zapeljivec
Svet slavnih
Eduardo Yáñez: Vzkipljiv zapeljivec