Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kmetija: Tamara skoraj umrla

14. 12. 2017; 06.30
Avtor: V. M.
Za Tamaro se je odvil najlepši dan na posestvu. Obiskala sta jo namreč starša, prijateljica in pasji prijatelji. Veseli obisk pa je s seboj prinesel tudi žalostno razkritje …

Tamara spregovorila o bolezni iz otroštva. foto: POP TV

Starša imata 27-letno hčerko Tamaro neizmerno rada. Kot smo lahko izvedeli, sta nanjo vseskozi še posebej pazila zaradi hudih zdravstvenih težav. Prav slednje pa so tudi razlog za očesno težavo, iz katere se pogosto norčujejo spletni komentatorji.

''Ponosen sem, da si je sploh upala stopiti na to pot. Žena mi je vedno očitala, da sem jaz tisti, ki je otroke crkljal. Midva z ženo sva jo vedno bolj kot ne v celofan zavijala in si prizadevala, da bi jo odstranila iz negativnih situacij. Pri tem prednjačim zlasti jaz, ki sem jo želel ubraniti pred vsem slabim. Od rojstva je namreč imela napako, bolezen, zaradi katere smo morali res paziti,'' pove Tamarin oče, ki je na hčerko zelo ponosen.

Tamara v maminem objemu. foto: POP TV

Težave z očmi posledica hude bolezni

''Kot dojenček sem skoraj umrla zaradi ledvic. Do dveh let sem bila nenehno bolna. Starše je zaradi tega zelo skrbelo zame, kar sem kasneje izkoriščala, to znajo že majhni otroci,'' se smeji Tamara, ki je kot otrok utrpela vezikoureteralni refluks. Slednje pomeni zatekanje urina iz mehurja nazaj v en ali oba sečevoda in proti ledvicam. ''Potem mi je to udarilo na oči, zato lahko tudi vidite, da mi oko zanaša. Takrat je bila vojna in nisem pravočasno prejela zdravil,'' se spominja Tamara in dodaja, da je bilo tedaj res težko, zaradi česar sta jo starša nenehno 'nosila po rokah'.

Obisk je Tamari veliko pomenil, saj se dobila nov zagon in veter v krila. ''Dali so mi vedeti, da me ne podpirajo le oni, pač pa še mnogo drugih ljudi. Rekli so, da se moram potruditi, v prvi vrsti zaradi sebe, ker sem prišla sem s ciljem. In se bom. Do konca se bom potrudila, kolikor se bom le lahko.''

foto: POP TV

prejšnji članek
Tara Zupančič: On profesionalec, jaz pa vajenka!
Svet slavnih
Tara Zupančič: On profesionalec, jaz pa vajenka!
naslednji članek
Jasna Kuljaj končno snela svojo masko
Svet slavnih
Jasna Kuljaj končno snela svojo masko