ana dolinar Odkrito.si

Ani Dolinar zaradi zapletov prekinili nosečnost

mešalec1 Svet24.si

Bodo nove hiše Slovencev ostale prazne in ...

intuicija 1 Petisvet

5 nujnih opozoril, da nekaj ni ...

glarus Svet24.si

FOTO: Pirati so jih presenetili s kalašnikovi

meghan markle stara Svet24.si

Tako bo osivela in se zgubala Meghan Markle

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

HELENA BLAGNE napoved singla Kar bopa bo (final edit) Njena.si

Kako je bila Helena Blagne videti v resnici?

Kmetijo razkrinkali še pred koncem šova?
| V. M.

Kmetijo razkrinkali še pred koncem šova?

facebook

Še pred koncem resničnostnega šova Kmetija so splet razvnemale govorice o že znani zmagovalki. So gledalci zgolj ugibali ali so v javnost pricurljale zaupne informacije?

Foto: POP TV - Zmagovalka Milena (levo).

Žarometi resničnostnega šova Kmetija so ugasnili, zmago na malih zaslonih je slavila Milena Žižek, medtem ko so se tekmovalci že davno vrnili v resnični svet. A še preden smo lahko spremljali finalno oddajo, so se v javnosti pojavile govorice o zmagovalki šova. Kmetijo so namreč predvajali s časovnim zamikom, zato so slavni kmetje zadnja poglavja oddaje že spremljali iz domačih naslonjačev.

Nekateri so nase opozarjali tudi prek družabnih omrežij, kjer so komentirali novice na temo šova, pošiljali pa tudi ogorčena zasebna sporočila. Slednje je še bolj razvnelo spletne komentatorje, ki so se neusmiljeno lotili tekmovalcev. Ob celotnem spletnem kravalu so se javljali tudi gledalci, ki so neutrudno poudarjali, da je že znano, da je zmagovalka šova Milena.

Foto: Pop tv - Vsi tekmovalci Kmetije so držali pesti za superfinalistki Majo in Mileno.

Kot kaže, je bilo letošnje sodelovanje v šovu nekoliko bolj sproščeno, zato smo se na Pop tv obrnili z vprašanjem ali je bila zavezujoča pogodba tokrat milejša, kot pred leti, ko je bilo tovrstno javljanje tekmovalcev pred uradnim zaključkom šova prepovedano.

"Okoli odmevnih resničnostnih šovov, kot je Kmetija, na socialnih omrežjih vedno nastanejo govorice o zmagovalcu. Nekateri v ugibanjih zadanejo, spet druga predvidevanja so napačna. Vsekakor napetost gledalce pušča v nevednosti do zadnjega trenutka in tako je bilo tudi v letošnjem finalu Kmetije, ko je bil rezultat po dveh igrah izenačen. Vsi tekmovalci pred vstopom v šov podpišejo pogodbo o sodelovanju. Ta pogodba je zaupne narave, tako da njene vsebine ne komentiramo. Z zasebnimi sporočili tekmovalcev, ki jih omenjate, nismo seznanjeni," so sporočili s Pop tv.

Foto: facebook