mojca fatur Odkrito.si

Partnerica Klemna Slakonje o ozadju "nerazumne" ...

molk naslovnica Foto Ziga Culiberg (1) Svet24.si

Miša Molk o življenju, hčerki in moških

duhovna Petisvet.si

Karma je dela svoje, a to, kar bo še naredila ...

csd, center za socialno delo Svet24.si

CSD pred zlomom: z motorko nad socialne delavce!

Horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: z lopatami do konca

NIck JOnas Najstnica.si

Nick Jonas priznal, da si želi otroka

franko bajc Njena.si

Franko priznal, kaj mu je pomagalo do zmage

Kmetijo razkrinkali še pred koncem šova?
| V. M.

Kmetijo razkrinkali še pred koncem šova?

facebook

Še pred koncem resničnostnega šova Kmetija so splet razvnemale govorice o že znani zmagovalki. So gledalci zgolj ugibali ali so v javnost pricurljale zaupne informacije?

Foto: POP TV - Zmagovalka Milena (levo).

Žarometi resničnostnega šova Kmetija so ugasnili, zmago na malih zaslonih je slavila Milena Žižek, medtem ko so se tekmovalci že davno vrnili v resnični svet. A še preden smo lahko spremljali finalno oddajo, so se v javnosti pojavile govorice o zmagovalki šova. Kmetijo so namreč predvajali s časovnim zamikom, zato so slavni kmetje zadnja poglavja oddaje že spremljali iz domačih naslonjačev.

Nekateri so nase opozarjali tudi prek družabnih omrežij, kjer so komentirali novice na temo šova, pošiljali pa tudi ogorčena zasebna sporočila. Slednje je še bolj razvnelo spletne komentatorje, ki so se neusmiljeno lotili tekmovalcev. Ob celotnem spletnem kravalu so se javljali tudi gledalci, ki so neutrudno poudarjali, da je že znano, da je zmagovalka šova Milena.

Foto: Pop tv - Vsi tekmovalci Kmetije so držali pesti za superfinalistki Majo in Mileno.

Kot kaže, je bilo letošnje sodelovanje v šovu nekoliko bolj sproščeno, zato smo se na Pop tv obrnili z vprašanjem ali je bila zavezujoča pogodba tokrat milejša, kot pred leti, ko je bilo tovrstno javljanje tekmovalcev pred uradnim zaključkom šova prepovedano.

"Okoli odmevnih resničnostnih šovov, kot je Kmetija, na socialnih omrežjih vedno nastanejo govorice o zmagovalcu. Nekateri v ugibanjih zadanejo, spet druga predvidevanja so napačna. Vsekakor napetost gledalce pušča v nevednosti do zadnjega trenutka in tako je bilo tudi v letošnjem finalu Kmetije, ko je bil rezultat po dveh igrah izenačen. Vsi tekmovalci pred vstopom v šov podpišejo pogodbo o sodelovanju. Ta pogodba je zaupne narave, tako da njene vsebine ne komentiramo. Z zasebnimi sporočili tekmovalcev, ki jih omenjate, nismo seznanjeni," so sporočili s Pop tv.

Foto: facebook