GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Spopad turških lepotic na slovenskih televizijah

9. 1. 2018; 09.00
Avtor: K.M.
Cansu Dere, Neslihan Atagül

foto: Profimedia in POP TV

Katera je osvojila vas?

V preteklih dneh sta srca gledalcev osvojili dve novi turški nadaljevanki na slovenskih televizijah. Na televiziji Planet TV navdušujejo z čustveno in nekoliko drugačno zgodbo v nadaljevanki Mama iz leta 2016, Pop TV pa je že po le nekaj začetnih delih uspel navdušiti gledalce z romantično zgodbo polno preobratov v nadaljevanki Moja boš. Z novimi turškimi zgodbami pa sta na slovenske televizije prišli tudi dve lepotici, ki se bosta zagotovo zasidrali v srca gledalcev. Katera je osvojila vas? 

Cansu Dere v vlogi Zeynep Güneş v nadaljevanki Mama Planet TV

Cansu Dere foto: Profimedia

Turška lepotica Cansu Dere je slovenske gledalce že navdušila v eni izmed prvih turških nadaljevank, ki so si jo lahko ogledali na slovenskih tleh - Sila. Že takrat so bili številni navdušeni nad njeno igro, predvsem pa lepoto danes 37-letne lepotice. Leta 2000 je osvojila tretje mesto na izboru Miss Turčije, je v svetu turške televizije prisotna že vse od leta 2003 in navdušuje z vsako vlogo, ki jo sprejme. Vlogo v Mami je sprejela, ker je drugačna. Pravi, da je prebrala veliko scenarijev, a so si bili vsi med seboj zelo podobni. "Zgodba je bila drugačna od mojih prejšnjih vlog, gre tudi za razvoj karakterja, ki ga v seriji spremljamo."

Cansu Dere v vlogi Zeynep Gunes. foto: PLANET TV

Nadaljevanka Mama foto: PLANET TV

O njenem zasebnem življenju je v turški in širši javnosti znanega bolj malo. V nekem intervjuju je priznala, da se trudi biti odsotna z družbenih omrežij, uporablja pa zgolj instagram. Pa še tega takrat, ko ima zanj čas. 

Neslihan Atagül Doğulu v vlogi Nihan v nadaljevanki Moja boš POP TV

Moja boš foto: Pop TV

12-let mlajša Neslihan je z vlogo Nihan gledalce osvojila v le nekaj dneh. Vloga v nadaljevanki Moja boš pa je za zdaj zagotovo ena izmed njenih najbolj prepoznavnih. Predvajajo jo namreč v večč kot 60 državah in navdušuje tudi izven meja Turčije. Gre za prvo turško nadaljevanko, ki je osvojila tudi priznano mednarodno nagrado iz področja televizije, emmy. "Nihan je zelo zanimiv lik, predvsem zato, ker jo v seriji spremljamo v dveh niansah. Spoznamo jo kot mlado, nadebudno dekle, ki se nesmrtno zaljubi in nato kot žensko, ki se je v svojem življenju morala žrtvovati," pa je Naslihan povedala o svoji vlogi. Zanimivo je, da tudi njo, prav tako kot junakinjo v nadaljevanki, navdihuje slikanje.

Moja boš foto: POP TV

Leta 2013 je pričela razmerje z 10 let starejšim soigralcem Kadirjem Doğuluom iz serije Fatih Harbiye, ki jo je posnela pred nadaljevanko Moja boš. Leta 2016 sta svoje razmerje okronala tudi s poroko. Njena največja želja? Ker je po horoskopu lev si želi vsaj enkrat v življenju leva tudi objeti. 

Katera pa je bolj prepričala vas? Skrivnostna in klasična lepotica Cansu Dere ali nagajiva in simpatična Atagül Doğulu?

prejšnji članek
Kdo vas je na slovenski medijski sceni najbolj prepričal?
Svet slavnih
Kdo vas je na slovenski medijski sceni najbolj prepričal?
naslednji članek
Takole draži Damjan Murko
Svet slavnih
Takole draži Damjan Murko