dnevnik 191 Odkrito.si

Dnevnik: Darja Groznik doživela šok zaradi plače

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 24. aprila

kate middleton, william, dojenček, novorojenček Svet24.si

Kate in William pokazala novega princa

Toronto, kombi Svet24.si

FOTO in VIDEO: Nameren napad: znana identiteta ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

severina pevka hrvaška Njena.si

Severina šokirana in v solzah

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

Kaj se je zgodilo z Denise Dame?
| J. K.

Kaj se je zgodilo z Denise Dame?

Spletna zvezda Denise Dame si ne želi več pozornosti in slave na domačih slovenskih tleh. Ker je imela vsega dovolj, se je še pred novim letom vrnila v Mehiko, v objem nekdanjega fanta.

Tako vsaj zatrjuje v svojem vlogu, kjer naj bi jo videli zadnjič, saj se poslavlja od slave in se vrača tja, kamor spada - k fantu, ki ji je pred časom nudil luksuzno življenje.

''Jaz sem v Amsterdamu, popolnoma izčrpana od svojega slavnega življenja in čakam na svoj let v Mehiko. Namreč jaz sem se odločila, da ne želim več biti slavna, to je res naporno in jaz želim svoje normalno, anonimno življenje nazaj. In ker vem, da to v Sloveniji ni več mogoče, sem se odločila, da se vrnem k svojemu bivšemu. Tako, da mene ne bo več nazaj,'' pojasnjuje Denise in navrže, da bodo lahko gledalci ob koncu vloga spoznali njenega premožnega fanta.

Kot lahko vidite na spodnjem posnetku, obljube svetlolaska ni držala, je pa delila utrinke iz potovanja in predstavila svoj novi dom ter uživaško življenje. V zanjo značilnem bahaškem samogovoru pojasnjuje, da zanjo skrbijo služabniki, ki ji pripravljajo hrano, medtem ko se sama prepušča številnim razvajanjem in užitkom.

Ali se je Denise resnično vrnila v objem svojega fanta ali pa se je odpravila zgolj na počitnice, presodite sami. A kot kaže, se spletna zvezda od prodaje slavnih majic še ni poslovila, saj jih še vedno oglašuje, kot tudi vabi sledilce, da jo spremljajo na družabnih omrežjih …