Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nika Urbas in Matjaž Ambrožič počneta skupaj to!

28. 1. 2018; 08.00
Avtor: S. J./Zvezde
nika urbas

Pred kratkim se je Nika Urbas spet pridružila možu Matjažu Ambrožiču na nogometni tekmi, s katerih sicer on redno poroča v medijih. foto: Revija Zvezde

Zgovorna sodnica iz plesnega spektakla Zvezde plešejo Nika Ambrožič Urbas in njen mož ter športni novinar Matjaž Ambrožič se nekajkrat v sezoni na nogometno tekmo odpravita kar skupaj.

Slovenska Londončana si za užitkarski ogled športnega dogodka najpogosteje izbereta kakega od obračunov angleškega drugoligaškega kluba Fulham. Ta domuje na stadionu, zgrajenem še v očarljivem gregorijanskem arhitekturnem slogu in je del idiličnega parka tik ob reki Temzi na zahodni strani mesta.

Tam se tudi modna oblikovalka od blizu naužije nogometno-navijaških razburljivosti. Kajti sicer te le bežno spremlja od doma. Njen Matjaž pa redno poroča s tekem razvpite angleške Premier lige. Toda ko gre za vsebine, ki se sproti objavljajo na priljubljenem Matjaževem spletnem portalu Ambrofuzbal, še tako zgovorni Niki ni dovoljeno, da bi sodila in ocenjevala. »Midva skupaj sva za zdaj ravno pravšnji par za drugo ligo. Za nogometno ligo, kjer je tudi med tekmo še vedno dovolj časa za pogovore o umetniških vtisih, ki jih na Niko naredijo posamezni igralci, ali pa klepet o kakem zahtevnejšem pravilu nogometne igre. Prav tako so Fulhamove nogometne predstave zelo primerne tudi za precej daljše postanke pri stojnicah s sendviči in pijačo,« smeje pojasnjuje Matjaž.

prejšnji članek
Na grammyjih kraljeval Bruno Mars!
Svet slavnih
Na grammyjih kraljeval Bruno Mars!
naslednji članek
Jože Robežnik odkrito, da ženi niso všeč
Svet slavnih
Jože Robežnik odkrito, da ženi niso všeč