mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vanesa po sedmih letih uresničila veliko željo!

26. 1. 2018; 07.30
Avtor: V. M.
Tekmovalka prve sezone The Biggest Loser Slovenija Vanesa Mesarec – Neska žari od sreče. Uresničila si je namreč željo, po kateri je hrepenela dolgih sedem let.

Vanesa je velika navdušenka nad rokometom. foto: Vanesin osebni arhiv

Vanesina velika ljubezen je rokomet, ki se mu je pred sedmimi leti odpovedala zaradi prekomerne telesne teže. Odkar je svoje telo oklestila odvečnih kilogramov, se je vseskozi spogledovala z mislijo, da ponovno poprime za rokometno žogo. A ker v njeni okolici ni ženskega rokometnega kluba, je rokomet ostal zgolj na seznamu želja. Vse do pred kratkim, ko se je pridružila ptujskim rokometnim veterankam, kjer trenira tudi njena mama.

''Odločila sem se, da zaenkrat začnem s treningi pri njih, kot neke vrste hobi. Občutki, ko po sedmih letih ponovno stopiš na igrišče, vzameš žogo in začneš igrati, so nepopisni! Tisti res iskren nasmeh na obrazu in od teka obarvana lica pokažejo čustva do tega športa. Ne morem opisati, kako odlično se počutiš, ko te gledajo punce, ko zabiješ gol iz 9-metrovke. In to po sedmih letih! In ko vzklikajo 'uuuuu, lepaaaa' … To pomeni, da pa še vseeno nekaj znam,'' se smeji Vanesa, ki komaj čaka, da se za žogo zapodi tudi na pustnem rokometnem turnirju, ki ga vsako leto organizirajo ptujske rokometne veteranke.

Morda vas zanima tudi: Zakaj Vaneso v resnici kličejo Neska?

Vanesa Mesarec - Neska foto: Planet TV

prejšnji članek
Conchita Wurst ponovno bradati Tom
Svet slavnih
Conchita Wurst ponovno bradati Tom
naslednji članek
Se Christina Aguilera končno vrača?
Svet slavnih
Se Christina Aguilera končno vrača?