ana dolinar 1 Odkrito.si

Joj, kako sta zrasli punci Ane Dolinar!

David Beckham, Elton John Svet24.si

Vsi govorijo o tem: poglejte, kaj je po poljubu z ...

nessie Svet24.si

VIDEO: Nessie obstaja! "Videla" jo je 8-letna ...

911_rotated Svet24.si

FOTO: Njegovim poceni vinjetam je nasedlo 3500 ...

sladoledna lučka Najstnica.si

V boj proti vnetju s sladolednimi lučkami

donald melania trump Njena.si

Donald Trump poskrbel za ogorčenje

harry, meghan markle2 Njena.si

Razkrit resnični razlog Harryjevega joka na ...

Mojca se vrača na male ekrane!
| V. M.

Mojca se vrača na male ekrane!

Uspelo ji je!

Tekmovalki prve sezone The Biggest Loser Slovenija Mojci Fajs se je uresničila velika želja. Nastop, s katerem se je predstavila na avdiciji prihajajočega pevskega šova Nova zvezda Slovenije, je požel naklonjenost žirije. Mojca se je avdicije udeležila v drugi polovici januarja in ustvarjalcem šova zajodlala in zapela pesmi Santa Maria in Povej mi zakaj. Že tedaj je imela zelo dober občutek, prepričana je bila namreč, da ji bo uspelo uvrstiti se v naslednji krog. V nedeljo je izvedela, da je občutek ni varal.

''Vse se je izplačalo! Zelo sem vesela, da se moja življenjska pot odpira! Te občutke, ki me objemajo, bi privoščila vsakomur. Uresničila se mi je namreč velika želja,'' nam je v klepetu zaupala nasmejana Mojca, ki se ob enem zaveda, da uspeh ne gre jemati tako zlahka. Pred leti se je namreč že udeležila avdicije šova Slovenija ima Talent, kjer pa ji žal ni uspelo.

Držimo pesti, da tokrat prižge svojo zvezdo! Pod žaromete bo Mojca stopila 19. februarja, ko bo zakorakala v drugi krog pevskega tekmovanja in s seboj popeljala tudi svoje oboževalce. Kot kaže, se obeta vznemirljivo potovanje v svet, po katerem tako močno hrepeni.

Mojca na novi življenjski poti

Foto: Instagram