ana dolinar 1 Odkrito.si

Joj, kako sta zrasli punci Ane Dolinar!

David Beckham, Elton John Svet24.si

Vsi govorijo o tem: poglejte, kaj je po poljubu z ...

nessie Svet24.si

VIDEO: Nessie obstaja! "Videla" jo je 8-letna ...

911_rotated Svet24.si

FOTO: Njegovim poceni vinjetam je nasedlo 3500 ...

sladoledna lučka Najstnica.si

V boj proti vnetju s sladolednimi lučkami

donald melania trump Njena.si

Donald Trump poskrbel za ogorčenje

harry, meghan markle2 Njena.si

Razkrit resnični razlog Harryjevega joka na ...

Tisto, kar najprej vidite, razkriva, kaj vas zadržuje v ljubezni
| K.M.

Tisto, kar najprej vidite, razkriva, kaj vas zadržuje v ljubezni

Vaše videnje te slike razkriva, kaj blokira vaše možnosti za razvoj prave ljubezni.

Vaše osebnost je kombinacija vaših mnenj o stvareh, kakšna čustva ta mnenja vzbujajo in način, na katerega reagirate na podlagi lastnih mnenj. Čeprav morda hitro presodite, kakšne so osebnosti drugih, o sebi le težko presodite. Zato smo vam pripravili ta test. S pomočjo le-tega boste hitro ugotovili, katere so vaše slabosti v ljubezni in katere stvari dobesedno uničujejo vaše ljubezensko življenje. 

Dobro poglejte sliko in si odgovorite: "Kaj najprej vidite?" Nato pa preberite, kaj to pove o vaši osebnosti. 

1. Utrujen moški

Če je to prva podoba, ki ste jo opazili, to pomeni, da je vaša osebnost vedno v konfliktu. To ne pomeni, da ste v konfliktu z vsemi ostalimi, ampak bijete nek boj znotraj sebe. Če želite najti pravo ljubezen, morate najprej najti ljubezen do samih sebe. Težko se sprejmete in spoštujete. boj za notranji mir ni lahek, ampak se morate zanj potruditi. Spoštujte svoje trdo delo in ne bodite zahtevni do sebe. 

2. Ograja

V tem primeru je vaša največja slabost to, da se zapirate pred drugimi. Hkrati to ne pomeni, da za vas ni upanja. Ampak, če ne boste tvegali in odprli svojega srca, ljubezen vanj ne bo mogla vstopiti. Naravno je, da se poskušate zaščititi, ampak včasih je potrebno tudi tvegati. Če bo kdaj vaše srce zlomljeno, bo do tega pač prišlo. Začnite z majhnimi koraki. Spoznavajte ljudi, ki vam ustrezajo. Počasi boste napredovali. 

3. Čoln 

Vaš problem je ta, da postavljate zelo visoke standarde in zahteve, ki jih skoraj nihče ne more doseči. Včasih jih ne morete doseči niti sami. Pomembno je, da veste, kaj želite, ampak ne za vsako ceno. Naučite se sprejemati tudi kakšne napake v drugi osebi. Morate se zavedati, da življenje ni pravljica in da je včasih potrebno tudi popustiti. Seveda takrat, ko je pomembno. 

4. Lobanja

V sebi čutite tesnobo, ki uničuje vaše ljubezenske podvige. Po drugi strani je lahko ta tesnoba samo znak tega, da se preveč obremenjujete, s tem pa ne vidite prave lepote življenja. To vas ovira tudi pri tem, da bi videli svojo dušo dvojčico, ki se lahko nahaja v vaši neposredni bližini. Nehajte se skrivati za svojimi strahovi.