vodičar Odkrito.si

Usodni da Mihe Vodičarja, prišla tudi bivša

helena blagne Svet24.si

Helena, Salome, Desa in Zvezdana o menopavzi

Harlequin ichthyosis, luske Svet24.si

VIDEO: Mati svojega enoletnega sinčka dvakrat na ...

Luka Mesec Svet24.si

Koalicijske igrice in zviti načrti Luke Mesca

Selena Gomez, italija Najstnica.si

Selena Gomez ujeta v naši sosednji državi

angelska števila Petisvet

Angelska števila: kaj vam sporočajo angeli?

kolsek natalija 16_1 100 Njena.si

Natalijo Kolšek ujeli policistki

Podrobnosti poroda Tine Maze
| CL/Zvezde

Podrobnosti poroda Tine Maze

Potem, ko je Tina Maze postala mamica, se številni sprašujejo, kdaj bo v javnosti znanih še več podrobnosti. Nekatere pa so zaenkrat že znane ...

Mnogi se bodo Tine Maze spominjali po vrhunskih uspehih in po tem, da ji je srce ukradel njen trener, šarmantni, a na trenutke muhasti Italijan Andrea Massi, s katerim sta imela zelo burno zvezo. A ta je, kot kaže, preživela vse turbulence, in sad njune ljubezni je zdaj tu – Tina je prejšnji teden postala mamica ljubke deklice, katere ime ostaja dobro varovana skrivnost. Vsi pa se zdaj sprašujejo, ali se je ob slovenskem prazniku kulture rodila nova šampionka.

Tako kot vse, kar zadeva zasebno življenje Tine Maze in Adree Massija, so tudi novice o rojstvu njune prvorojenke zavite v skrivnost. Marsikdo se sprašuje, kaj bi bilo, če se Tina oktobra na prireditvi, na kateri je Ilki Štuhec simbolično predala Milkino čelado, ne bi pojavila v sumljivo široki beli srajci. Takrat smo vsi navzoči sklepali, da se pod to skriva trebušček, a je Tina vest potrdila šele pozneje na instagramu.

Šopek za valentinovo
Tina in Andrea sta se spoznala, ko sta bila še oba del ekipe Smučarske zveze Slovenije ‒ ona tekmovalka in on kondicijski trener. Iz dobro obveščenih krogov blizu Smučarske zveze Slovenije se je pozneje razvedelo, da naj bi Andrea zašel v resne težave, ker naj bi se s Tino zapletel v romanco. Dobil naj bi odpoved, vendar je takrat z njim odšla tudi Tina, skupaj pa sta sporočila, da ustanavljata svojo ekipo.
Sprva sta razmerje skrivala, a je kmalu postalo preveč očitno in sta ga javno potrdila. Kljub temu skupnih intervjujev nista dajala in sta o tem v medijih le redko kaj povedala. Tudi v objektiv so ju redko ujeli skupaj. Sama sem imela to srečo, da sem enega od Valentinovih večerov preživela v njuni družbi. Bilo je na svetovnem prvenstvu v Schladmingu leta 2013. Takrat je Andrea pokazal tudi svojo romantično plat, ko mi je zaupal, da je Tino presenetil s šopkom že navsezgodaj, ko je bila še noč, saj so se na ogled proge odpravili že kmalu po šesti uri zjutraj.
Tina in Andrea sta si dom ustvarila v družinski hiši Massijevih v italijanski Gorici, kjer se je bodoča mamica zadrževala skoraj vse do konca nosečnosti. Tina se je namreč umaknila iz javnosti in se kot častna gostja ni udeležila niti tekmovanja za zlato lisico v Kranjski Gori, čeprav so to mnogi pričakovali.

Izbrala je Ljubljano
Ves čas njene nosečnosti se je na veliko ugibalo tudi, kje bo Tina rodila. V Italiji ali Sloveniji? Na koncu se je odločila za ljubljansko porodnišnico, v kateri pa so zelo skrivnostni glede celotnega dogajanja. Celotno zdravniško osebje spoštuje željo mlade mamice po zasebnosti in menda je otrokovo ime poleg Tininih družinskih članov izvedela le babica, ki je bila ob porodu ob Tini. Zakaj je tako, ne vemo. Morda pa sta se Tina in Andrea za ta korak odločila po vzoru tujih zvezdnikov in bosta ime ekskluzivno razkrila najboljšemu ponudniku, denar pa potem namenila kakšni dobrodelni ustanovi. Kakorkoli že, prepričani smo, da je dojenčica, kakorkoli ji je že ime, dobila odlična starša. Za Andreo Massija, ki je še kot otrok izgubil oba starša, pa bo družinsko življenje gotovo posebna sreča, polno topline in prežeto z ljubeznijo.
Čestitkam, ki te dni na njun naslov prihajajo iz vseh koncev in krajev, se tako pridružujemo tudi v uredništvu Zvezd.