janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

neymar re Svet24.si

VIDEO: Brazilci v šoku: so ostali brez Neymarja?

boris-becker_re Svet24.si

Beckerjev diplomatski potni list v bistvu ...

FOTO1 Dojencki Svet24.si

Kradli slovenske otroke in jih prodajali na Zahod?...

Hailey Baldwin-justin bieber-poljub Najstnica.si

Hailey Baldwin in Justin Bieber ujeta med ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

Nick Vujičić Njena.si

Žena Nicka Vujičića iskreno o tem, kaj čuti do...

Ko mama Zeynep odvrže filmsko masko ...
| V. M.

Ko mama Zeynep odvrže filmsko masko ...

Spoznajte turško igralko Meral Çetinkaya, ki v seriji Mama upodablja Gonulino taščo Zeynep.

V priljubljeni turški seriji upodablja mamo Zeynep, ostarelo ženico, ki želi sprva zagreniti življenje snahi pokojnega sina. A turška igralka v resničnem življenju še zdaleč ni tako betežna … Meral Çetinkaya je vedra rdečelaska, z lepim iskrenim nasmehom in toplimi očmi, ki v sebi nosijo žalostne spomine.

Meral šteje 73 let in ima za seboj lepo kariero kot gledališka, televizijska in filmska igralka. Kot mlado dekle je igralske veščine razvijala v gledališčih, staro komaj 17 let pa jo je talent iz odrskih desk popeljal pred televizijske kamere. Od tedaj je s svojimi stranskimi vlogami pustila pečat v več kot dvajsetih filmih in televizijskih serijah. Čeprav se gledalcem ni predstavljala v glavnih vlogah, njeno delo ni ostalo neopaženo. Prejela je namreč številna priznanja in nagrade za najboljšo stransko vlogo.

73 – letnica je še vedno aktivna igralka, trenutno snema v Istanbulu. O njenem zasebnem življenju ni veliko znanega, a kot smo odkrili, nosi v sebi žalostno zgodbo. Meral je vdova, pred 26 leti je star komaj 44 let zaradi srčnega napada preminil njen mož Yavuzer Çetinkaya.