vodičar Odkrito.si

Usodni da Mihe Vodičarja, prišla tudi bivša

helena blagne Svet24.si

Helena, Salome, Desa in Zvezdana o menopavzi

Harlequin ichthyosis, luske Svet24.si

VIDEO: Mati svojega enoletnega sinčka dvakrat na ...

Luka Mesec Svet24.si

Koalicijske igrice in zviti načrti Luke Mesca

Selena Gomez, italija Najstnica.si

Selena Gomez ujeta v naši sosednji državi

angelska števila Petisvet

Angelska števila: kaj vam sporočajo angeli?

kolsek natalija 16_1 100 Njena.si

Natalijo Kolšek ujeli policistki

Milan slavil zmago na sodišču, Severine ni bilo ...
| V. M.

Milan slavil zmago na sodišču, Severine ni bilo ...

Milan Popović je po letih prizadevanj na sodišču slavil zmago. Sodišče mu je namreč dodelilo deljeno skrbništvo nad sinom Aleksandrom Ivanom.

Kot narekuje sodišče, bo Aleksandar sedem dni preživel z mamo Severino, sedem dni pa z očetom Milanom, kjer bo bival prvi in tretji teden v mesecu. Starša si bosta delila tudi zimske in poletne počitnice. Sodnica Verica Nikić je prav tako določila razpored Aleksandrovega bivanja v poletnih mesecih. Prva dva tedna v juliju in avgustu bo tako šestletnik preživel pri očetu, druga dva tedna obeh mesecev pa bo živel pri mami. Na izreku sodbe je bil prisoten le Popović, Severina se postopka ni udeležila.

''To je revolucija, zmaga enakopravnega starševstva. In kar je najpomembnejše, to je zmaga otrok ločenih staršev,'' je dejal Popović in pojasnil, da je odločba Severino močno razburila.

V življenju malega Aleksandra se tako obetajo velike spremembe. Doslej je namreč z očetom preživel vsak drug vikend in vsako drugo sredo. Severinin menedžerTomisla Petrović je za hrvaški Index dejal, da Severina z odločitvijo ni zadovoljna. Pravi namreč, da to ni dobro za njunega sina.