Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Takšno bogastvo zasluži Severina z eno objavo na Instagramu

26. 2. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
severina

foto: Instagram

V srbskih medijih je završalo. Revija Hit se je namreč dokopala do informacije, ki je vzbudila nemalo zanimanja. Koliko zasluži Severina z objavami na svojem Instagram profilu?

Zanimanje je zlasti veliko med navadnimi smrtniki, ki tako visokega zneska ne dosežejo niti z večmesečnim delom. A nekateri elitni vplivneži, med katere sodi tudi hrvaška pevka Severina, lahko z zgolj eno objavo zaslužijo znesek, ob katerem se vam bo zavrtelo pred očmi. Če slednje pomnožimo z več mesečnimi objavami, hitro ugotovimo, da se na spletni platformi ustvarja pravo bogastvo. Koliko torej zasluži balkanska kraljica družabnih omrežij?

''Severina ima dobro ceno na Instagramu, ker je slavna po celi bivši Jugoslaviji. Poleg tega, da dobiva brezplačna oblačila, nakit, torbe in ročne ure, ji podjetja za posamezno objavo namenijo tudi finančno plačilo. Ko je bilo tovrstno spletno reklamiranje še v povojih, je zaslužila po 1.000 evrov na objavo, sedaj se je ta cena povzpela do 5.000 evrov. To je zelo visok znesek, ki ga zasluži v zgolj nekaj minutah. Poleg tega objavljene fotografije delijo tudi strani, ki jih upravljajo oboževalci, kar vodi v še dodatno reklamo,'' pojasnjujejo pri srbski reviji Hit.

prejšnji članek
Oboževalci zgroženi nad stopali razgaljene Kendall Jenner
Svet slavnih
Oboževalci zgroženi nad stopali razgaljene Kendall Jenner
naslednji članek
Zeynep iz Mame: Druga spremljevalka miss Turčije
Svet slavnih
Zeynep iz Mame: Druga spremljevalka miss Turčije
#nasazenazenska
nasazenazenska