franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V šovu Nova zvezda Slovenije sin Miša Kontreca!

23. 3. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
Mišo in Dominik Kontrec

Mišo Kontrec je pred začetkom poletja s sinom Dominikom predstavil pesem Najina pot. foto: Osebni album

Pred žirante pevskega šova Nova zvezda Slovenije bo v soboto stopil sin Miša Kontreca. Jih bo prepričal s svojim talentom?

Druščini pevskih talentov se v novem šovu pridružuje tudi podmladek znanih glasbenih obrazov. Medtem ko smo v pretekli oddaji spoznali hčerko Samula Lucasa, bo tokrat poskušal prižgati svojo zvezdo sin Miša Kontreca.

Njegovo ime je Dominik. Prepeva zadnji dve leti, poprej pa se je uril v raztezanju meha ljube harmonike, na katero igra že od malih nog. Naučil se je tudi igranja kitare in klavirja, pri čemer ne uporablja not, saj raje ustvarja po posluhu. Mladenič glasbo naravnost obožuje, zato si želi, da bi se lahko uveljavil na tem področju.

Dominik bi rad stopal po očetovih stopinjah. foto: Planet TV

''Očeta sem med odraščanjem spremljal na njegovi glasbeni poti, bil sem prisoten na njegovih vajah, gledam ga po televiziji,'' pove Dominik in nadaljuje, da se je ob opazovanju očeta tudi sam naučil igranja na inštrumente. Želi si iti po očetovih stopinjah, sicer pa sam najraje prepeva čustvene pesmi, ob katerih lahko začuti svojo dušo. Ali bo zvezdniška žirija prepoznala njegov talent, bomo videli v soboto, ko se bo Dominik predstavil s pesmijo skupine Sars Lutka.

Mišo s sinovoma

Mišo s sinovoma foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Jasna Kuljaj ima nove
Svet slavnih
Jasna Kuljaj ima nove
naslednji članek
Zvezdnica Seksa v mestu bo kandidirala za guvernerko
Svet slavnih
Zvezdnica Seksa v mestu bo kandidirala za guvernerko