Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ilka Štuhec vstopa v priljubljeni slovenski šov

28. 3. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
ilka štuhec

Nasmejana Ilka Štuhec. foto: Mediaspeed

Letošnja sezona te priljubljene oddaje je polna presenečenj.

Poškodba je po njenih besedah že pozabljena, zato ni ovir, ki bi ji onemogočile, da bi se zavrtela po plesnem parketu. Naša smučarka Ilka Štuhec bo v oddaji Zvezde plešejo sicer plesala z že izpadlim plesalcem Arnejem Ivkovičem, ki je v šovu plesal z voditeljico Natalijo Bratkovič.

Ilka je že pred meseci priznala, da zelo rada pleše. Čeprav se večinoma giba med količki po zasneženih strminah, je že dokazala, da je zelo spretna tudi na plesišču. Na svojem facebooku je lansko leto delila videoposnetek, na katerem pleše s soplesalcem svoje najboljše prijateljice Tare Bohak. Zdaj pa bo svoje plesno znanje z Arnejem pokazala tudi v nedeljski oddaji šova Zvezde plešejo. "Trenirala sem ples, ko sem bila mlajša, ko je bilo poleg smučanja še dovolj časa," je za portal 24ur priznala Ilka. Le-ta sicer najraje pleše po občutku in brez pravil, ki pa se jih bo morala to nedeljo vseeno držati. S soplesalcem pa sta se odločila, da se bosta predstavila v latinskoameriških ritmih. Zakaj pa ima Ilka sam ples še posebej rada. "Pri smučanju neke ženstvenosti ni. Zato je super, da je ples dodatek k vsem kondicijskim treningom, da na nek način ohranjam to ženstvenost," priznava Ilka. 

Z Arnejem se sicer pripravljata samo za nedeljsko oddajo, če se bo izkazala, pa tudi mi upamo, da se bo s svojim plesnim znanjem lahko izkazala še kakšno nedeljo. 

A post shared by ilka stuhec (@ilkastuhec) on

prejšnji članek
Nives Orešnik: za zdrav življenjski slog ni nikoli prepozno
Svet slavnih
Nives Orešnik: za zdrav življenjski slog ni nikoli prepozno
naslednji članek
Jože Potrebuješ: S čim sem si ga zaslužil?
Svet slavnih
Jože Potrebuješ: S čim sem si ga zaslužil?
#nasazenazenska
nasazenazenska