GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Severina: 'Pojavil se je žgečljivi posnetek, jaz pa še vedno mislim …'

10. 4. 2018; 09.00
Avtor: V. M.
Severina

Severina foto: Vir: Promocijsko gradivo

Severina se je pošalila na račun svojega žgečkljivega posnetka, ki je pred leti zaokrožil po spletu.

Severina je minuli konec tedna nastopila na dobrodelnem koncertu v Splitu, ki ga je organiziralo društvo Levkemija in limfomi. Pevka je med premorom spregovorila o neprijetni izkušnji izpred let in ob tem nasmejala publiko.

''Podpora je pomembna, to dobro vem iz lastnega življenja. Zgodile so se zelo slabe stvari, ne bom sedaj o njih. A v najslabših trenutkih, je bilo tudi nekaj duhovitih situacij. Pojavil se je namreč film, za katerega še danes verjamem, da si ga ni nihče ogledal,'' je pričela nenavadno izpoved Severina, ki pa se navkljub aplavzu ni ustavila … V nadaljevanju je pojasnila, da znajo biti ljudje v takšnih neprijetnih situacijah zelo dobri podporniki, sama je namreč prejela na tisoče sporočil, eden izmed odzivov pa ji je še posebej jasno ostal v spominu. ''Poklical me je Arsen Dedič in rekel: 'Kolegica, slišal sem, da imate nek film, glasbene podlage pa ne, pa se priporočam,' '' je opisala izkušnjo Severina, smejoča publika pa ji je namenila bučen aplavz.

Čeprav Severinin primer res ne sovpada s tematiko dogodka in je njene nevšečnosti nemogoče primerjati s težavami, s katerimi se srečujejo bolniki, pa je nemara želela zvezdnica sporočiti, kako je v težkih trenutkih pomembna podpora soljudi, ki imajo moč, da nas dvignejo iz brezna in nam vsaj nekoliko omilijo pogled a že tako težke preizkušnje.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

prejšnji članek
Luka Jezeršek razkril svojo veliko željo
Resničnostni šovi
Luka Jezeršek razkril svojo veliko željo
naslednji članek
Kakšna lepotica! To je najstnica Catherine Zeta Jones!
Svet slavnih
Kakšna lepotica! To je najstnica Catherine Zeta Jones!