Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Na erotično stiskanje se ni odzval

17. 4. 2018; 06.30
Avtor: V. M.
mihael in alenka

foto: POP TV

Alenka je med stiskanjem paradižnikov dobivala erotične prebliske, ob katerih pa je bilo Mihaelu zgolj neprijetno …

Na kmetiji Mihaela Kasaša se je odvil nekoliko drugačen zmenek. Mihael svojo izbranko ni popeljal na romantično druženje, pač pa na delovno akcijo, tekom katere je morala zavihati rokave. Slednje dolgolaski ni bilo všeč, saj je upala na večer ob šampanjcu in glasbi. "Se mi je zdelo kar malo nevljudno, da te moški že prvič povabi delati, namesto da bi te povabil na večerjo. Tako da sem bila negativno presenečena najprej,'' je bila iskrena Sabina, ki je potožila, da Miši, kot ga imenuje, ni poskrbel niti za pijačo in prijetno glasbo. ''S šilcem vode mi je postregel šele po daljšem prigovarjanju."

Z vodo ji je postregel šele po daljšem prigovarjanju. foto: POP TV

A Mihaelu normalni zmenki pač niso povšeči, zato je Alenko povabil na delovno druženje tekom katerega sta ob stiskanju paradižnikov v miru klepetala. Alenka ni skrivala, da je ob tem uživala, med stiskanjem plodov je dobila celo erotične prebliske, na katere pa se skrivnostni kmetovalec ni odzval. Alenki je že pred časom pojasnil, da mu je seks vse manj pomemben, tokrat je dobila potrditev, da išče bolj prijateljsko ljubezen ter ocenila, da kot moški nemara ni preveč strasten.

''Erotični prebliski so bili provokacija, da bi se Miši malo bolj odprl, oziroma me je zanimalo, kaj bo nanje odvrnil ... Pogovor naj bi bil kot partija namiznega tenisa, je baje nekoč dejal Oscar Wilde ... No, tega med nama ni bilo, zato sem odnehala ... Se mi pa Miši seveda zdi privlačen moški. (smeh)"

prejšnji članek
Dragić v veselem pričakovanju
Svet slavnih
Dragić v veselem pričakovanju
naslednji članek
Samsko življenje zvezdnika serije Gorske sanje
Zdravje
Samsko življenje zvezdnika serije Gorske sanje