Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Meghan Markle navdušila s poletnim videzom

19. 4. 2018; 05.00
Avtor: K.M.
Meghan Markle

Meghan Markle foto: Profimedia

Bodoča kraljeva nevesta se ne ozira na stroga pravila britanske kraljeve družine in preprosto sledi svojemu slogu. Britanci so zaradi tega nad njo navdušeni.

Nekdanja ameriška igralka in bodoča članica britanske kraljeve družine Meghan Markle je včeraj javnost zopet navdušila z izborom svoje garderobe. Pri tem je upoštevala toplo vreme, ki je v teh dneh zajelo britansko prestolnico in se ob tem ni držala strogih pravil, ki so pogosti predvsem pri ženi princa Williama, visoko noseči vojvodinji Kate. 

Maghan se je ob svojem bodočem možu princu Harryju pojavila v mornarsko navdihnjeni poletni obleki v krem barvi s podolgovatimi črtami. Le-to je kombinirala z odprtimi črnimi čevlji s peto in majhno torbico, ki jo je nosila kar nameščeno čez svoj trup. Na začetku si je ramena sicer še pokrivala s črnim blazerjem, kasneje pa jo je vročina 'prisilila' v to, da je razkrila tudi svoja razgaljena ramena. 

Meghan Markle foto: Profimedia

Meghan Markle in princ Harry foto: Profimedia

Bodoči zakonski par se je skupaj odpravil na prvo uradno dolžnost v Londonu, kjer sta se udeležila foruma Commonwealth (Skupine narodov) mladine. Princ Harry pa je pred tem izjavil, da je njegova zaročenka navdušena nad tem, da se mu bo lahko pridružila pri vseh dolžnostih. 

prejšnji članek
Tako seksi je videti zvezdnica po porodu
Svet slavnih
Tako seksi je videti zvezdnica po porodu
naslednji članek
To je znak, da boste dobili veliko denarja!
Zdravje
To je znak, da boste dobili veliko denarja!