ana dolinar 1 Odkrito.si

Joj, kako sta zrasli punci Ane Dolinar!

David Beckham, Elton John Svet24.si

Vsi govorijo o tem: poglejte, kaj je po poljubu z ...

nessie Svet24.si

VIDEO: Nessie obstaja! "Videla" jo je 8-letna ...

911_rotated Svet24.si

FOTO: Njegovim poceni vinjetam je nasedlo 3500 ...

sladoledna lučka Najstnica.si

V boj proti vnetju s sladolednimi lučkami

donald melania trump Njena.si

Donald Trump poskrbel za ogorčenje

harry, meghan markle2 Njena.si

Razkrit resnični razlog Harryjevega joka na ...

Tako se je Kate poklonila princesi Diani
| K.M.

Tako se je Kate poklonila princesi Diani

Kate Middleton in princ William sta včeraj tretjič postala starša. Ob rojstvu drugega sina pa sta se zopet poklonila tudi preminuli babici, princesi Diani.

Kaj kmalu po včerajšnjem rojstvu, sta Kate in William pred javnostjo že pokazala svojega tretjega otroka, drugega sina. Kot je v britanski družini v navadi, sta se skupaj s sinom pokazala medijem pred krilom bolnišnice, kjer je Kate rodila vse tri otroke. Približno 45 minut potem pa so vsi trije bolnišnico že zapustili in se odpravili v udobje Kensingtonske palače. 

Ravno pri prvem javnem nastopu v družbi tretjega otroka in odhodu proti domu, se je Kate poklonila Williamovi materi, preminuli princesi Diani, ki je sama ni nikoli poznala. Vojvodinja se je namreč pred bolnišnico pojavila vsa sijoča v prekrasni kreaciji modne oblikovalke Jenny Packham. Ravno ta pa je bila poklon Diani. Preprosta do kolen segajoča intenzivno rdeča obleka s čipkastim ovratnikom je namreč odlična moderna imitacija rdeče obleke z belim ovratnikom, ki jo je Diana nosila, ko je javnosti na istih bolnišničnih stopnicah javnosti predstavila princa Harryja

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

To pa ni prvič, da je Kate modni navdih iskala v princesi Diani. Že obleka ob rojstvu princa Georga, modra obleka s pikami, ki jo je prav tako ustvarila Jenny Packham, je spominjala na obleko, ki jo je Diana nosila ob rojstvu princa Williama. Sicer pa modni poznavalci večkrat vlečejo vzporednice med njunima slogoma. 

Princesa Diana svojih vnukov niti Kate ni nikoli spoznala, saj je umrla že pred skoraj 21. leti. Vseeno pa predvsem princ William skrbi za to, da otroka, zdaj bo za to skrbel tudi pri novorojenemu sinu, vesta, da sta imela še eno babico. ''Z otrokoma vedno govorim o njej. Po hiši imamo zdaj več njenih fotografij in zato tudi govorim o njej. Težko je, ker jo Kate očitno ni poznala ter ne more dodati takšnega nivoja informacij. Zato sam, ko dajem Georgea in Charlotte v posteljo, govorim o njej in se trudim, da ju opomnim na to, da imata dve babici, da sta živeli dve babici. Pomembno mi je, da onadva vesta, kaj je bila in da je obstajala,'' je lani ob 20. obletnici smrti svoje matere spregovoril William.