kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

FOTO: Oblekla se je v papeža in zablestela!

8. 5. 2018; 12.00
Avtor: K.M.
Rihanna

Rihanna foto: Profimedia

Včeraj je v New Yorku potekel modni dogodek leta, Met Gala ples, na katerem so zopet zablestele številne zvezdnice, ki so presenetile s svojimi modnimi odločitvami.

Po rdeči preprogi metropolitanskega muzeja v New Yorku so se včeraj zopet sprehodile številne zvezdnice in zvezdniki, ki so s svojimi kreacijami pripomogli k zbiranju denarja za fundacijo kostumskega oddelka tega muzeja. Letošnja tema dogodka je bila Moda in katoliška domišljija. Tako kot vsa leta do zdaj so nekateri zvezdniki v svojih oblačilih pretiravali, spet drugi so z izborom navdušili, številni pa so temo popolnoma zaobšli. 

Katy Perry foto: Profimedia

Katy Perry foto: Profimedia

Največ pozornosti je tokrat požela pevka Katy Perry, ki se je na rdeči preprogi pojavila v zlati obleki Versace z dodatkom ogromnih kril, ki so segale od tal pa vse visoko nad njeno glavo. Čeprav je bil videz zelo vpadljiv in morda niti ne tako zelo moteč, pa so se številni spraševali, kako lahko v takšnem oblačilu pevka sploh hodi, kaj šele dela kaj drugega ...

Rihanna foto: Profimedia

V modni kombinaciji, ki je zelo spominjala na opravo katoliškega papeža, je navdušila pevka Rihanna. V resnici gre za zelo preprosta oblačila, ki jih je pevka s pravilnimi kombinacijami povzdvignila na drugo raven, hkrati pa je odlično sledila tudi letošnji tematiki dobrodelnega dogodka. 

Blake Lively foto: Profimedia

S svojim videzom je zelo navdušila tudi igralka Blake Lively, ki s svojo opravo sicer ni spominjala na katoliško tradicijo, saj je bolj sledila viktorjanski dobi angleške zgodovine. Vseeno pa je bila kombinacija vinsko rdeče in srebrne vpadljiva, elegantna in predvsem zelo modno dovršena. 

prejšnji članek
Prerežite ta sadež in nadležnih komarjev ne bo več!
Zdravje
Prerežite ta sadež in nadležnih komarjev ne bo več!
naslednji članek
Žena ga je prisilila v to! Počakajte do konca …
Svet slavnih
Žena ga je prisilila v to! Počakajte do konca …