nusa_derenda Odkrito.si

Nuša Derenda s strtim srcem

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 22. avgusta

Kozarec vode Petisvet

Enostavna metoda, ki vam lahko čez noč ...

Kolinda Grabar-Kitarović Svet24.si

Klara na rojstni dan povabila hrvaško ...

Danijela Martinović Svet24.si

Imata Danijela in Grašo res hude težave v zvezi?

Justin Bieber Najstnica.si

To je Bieberjev dojenček

Giorgos Parasiris; Savina Atai Njena.si

Savina Atai se je poročila

Grozno, kaj se dogaja s hčerko slavnega igralca?!
| V. M.

Grozno, kaj se dogaja s hčerko slavnega igralca?!

PROFIMEDIA

Čeprav je hčerka slavnih staršev Willa Smitha in Jade Pinkett-Smith danes srečna, pred leti ni bilo tako. Mamo in javnost je pred kamero šokirala z bolečim priznanjem.

Willow Smith je nadarjena najstnica, ki se v svet ni želela zapisati zgolj kot hči slavnih staršev. Že v zgodnjih otroških letih je pričela kovati svojo lastno pot in se uveljaviti v svetu glasbe. A slednje za mlado deklico ni bilo tako lahko. Čeprav starša nista opazila, se je zatekla k samopoškodovanju in si rezala zapestja.

Šokanto priznanje je Willow izvedla kar pred kamerami, ko je gostovala v pogovorni oddaji svoje mame. Pogovarjali sta se o njeni glasbeni poti, Jade je razkrila, da se je pred turnejo znašla v nekakšni črni luknji iz katere se ni znala rešiti, zaradi česar se je zatekla k poškodovanju same sebe.

Jade je hčerkino priznanje šokiralo, v joku jo je spraševala, kdaj in kje se je to zgodilo, ter hlipajoče priznala, da ni ničesar opazila. 17-letnica je omenila, da sicer o tem obdobju nerada govori, nato pa mater poskušala pomiriti z besedami, da je zdaj dobro in da se k sreči brazgotine skoraj ne poznajo.

Willow se je znašla v težkem obdobju potem, ko je kot 10-letna deklica izdala pesem Whip My Hair.